top of page

Barman Tales 18/6

#barmantales Πρεμιέρα χτες στην Premier League χωρίς πολύ θέαμα αλλά σίγουρα γεμάτο απορίες όπως αν το goal line technology μετράει τα γκολ μόνο αν έχει 2 μέτρα απόσταση η μπάλα από την γραμμή ή αν το εμβόλιο κατά του Covid θα βγει πιο γρήγορα απ’ότι θα ξαναπαίξει ο David Luiz στην Premier League.


🍺Στον απόηχο όλων αυτών, ο μπάρμαν μας πιστός στο ραντεβού του αφού έμαθε από τους θαμώνες του και φίλτραρε, σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.

🍺Ο Pedro αρνείται να τελειώσει την σεζόν με την Chelsea καθώς δεν θέλει να ρισκάρει την μεταγραφή του στην Ρόμα.

🍺Ο Μίκελ Αρτέτα ζήτησε από την διοίκηση της Arsenal οικονομική ενίσχυση για μεταγραφές το καλοκαίρι καθώς βλέπει πως οι ανταγωνιστές της ομάδας είναι έτοιμοι να ρίξουν λεφτά στο μεταγραφικό παζάρι.

🍺Leicester και Crystal Palace θα κονταροχτυπηθούν για την υπογραφή του 27 χρονου αμυντικού James Tarkowski της Burnley.

🍺Η Manchester United επικοινώνησε με τον ατζέντη του Willian για να ρωτήσει για τις απαιτήσεις του παίχτη.

🍺H Chelsea μετά και την πώληση του Mario Pasalic στην Αταλάντα έχει επιπλέον 13,5 εκ. λίρες για να ξοδέψει το καλοκαίρι. Ένα ακόμα όνομα που ακούγεται, πέρα από τα γνωστά, είναι του Said Benrahma της Brentford για τον οποίο ενδιαφέρονται Leicester και η Aston Villa.

🍺Ο Cedric Soares φαίνεται πως θα έχει το πιο περίεργο και γρήγορο πέρασμα από την Arsenal μιας και αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα χωρίς να έχει παίξει ούτε ένα παιχνίδι μετά και τον δανεισμό του τον Γενάρη από την Southampton.

🍺Και ένα νέο για τους αρκετούς φίλους της Leeds που έχουμε εδώ. Ο 29χρονος αμυντικός της Middlesbrough, Daniel Ayala αρνείται να παίξει με την ομάδα, μιας και το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιούνη και η Leeds θέλει να τον υπογράψει ως ελεύθερο.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page