top of page

Barman Tales 19/10


Έπειτα από δύο εβδομάδες διαλείμματος για τις εθνικές ομάδες, οι θαμώνες του μπάρμαν μας ετοιμάζονται να επιστρέψουν και πάλι σε καθημερινή βάση στην αγαπημένη τους παμπ. Σε αυτή την εβδομάδα όμως, παρά τις λίγες επισκέψεις τους, ο μπάρμαν μας έμαθε από τους θαμώνες του τα σημαντικότερα νέα του νησιού, τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺Η Liverpool παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του 22χρονου Πορτογάλου αμυντικού της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Gonzalo Inacio, για τον οποίο μάλιστα έστειλε και σκάουτερ για το ματς της εθνικής του ομάδας αυτή την εβδομάδα.


🍺Η Manchester United έβαλε στο στόχαστρο της τον 23χρονο αμυντικό της Crystal Palace, Marc Guehi, του οποίου οι μετοχές τη φετινή χρονιά έχουν ανέβει κατακόρυφα.


🍺Η Arsenal ετοιμάζεται να συμφωνήσει την επέκταση του συμβολαίου του Ben White με τον οποίο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τον τελευταίο καιρό.


🍺Η Newcastle από την άλλη ενδιαφέρεται για άλλον παίχτη της Arsenal και συγκεκριμένα τον Emile Smith Rowe, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα.


🍺West Ham, Brentford και Wolves κοιτάζουν την περίπτωση του 24χρονου αριστερού μπακ της Ατλέτικο Μινέιρο, Guilherme Arana, με τα «σφυριά» να φημολογείται πως ετοιμάζουν πρόταση για τον παίχτη τον Γενάρη.


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας αφιερωματικό πόνκταστ για τη ζωή και την καριέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ και το πως άλλαξε μια για πάντα το Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 2/5

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

bottom of page