top of page

Barman Tales 19/3

#barmantales Μία σίγουρα περίεργη βδομάδα για όλους μας εδώ στις pubs της Αγγλίας. Pubs ανοιχτές στην αρχή της εβδομάδας αν και με λίγο κόσμο, αλλά ευτυχώς αποφάσισε να αλλάξει γραμμή αυτός ο "τσαρλατάνος" πρωθυπουργός και να τα κλείσει όλα. Σε αυτές τις ελάχιστες μέρες όμως πιστός σε εσάς ο μπάρμαν μάζεψε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού.


🍺Η Arsenal έχει προετοιμαστεί για να χάσει τον Pierre-Emerick Aubameyang το καλοκαίρι και θα ζητήσει 55 εκ. ευρώ για τον παίχτη με την Barcelona να έχει δείξει ενδιαφέρον.

🍺Η West Ham παρακολουθεί την εξέλιξη του 20χρονου αμυντικού, Dion Sanderson, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Cardiff από την Wolves.

🍺O Kieran Trippier αποκάλυψε πως θα επέστρεφε στην Premier league μόνο για να αγωνιστεί στην Burnley του Sean Dyche.

🍺H Arsenal και Chelsea αγόρασαν κινητά γυμναστήρια στους παίχτες τους για όση διάρκεια μείνουν σε καραντίνα, ώστε να μην χάσουν την φόρμα τους.

🍺O Odion Ighalo ο οποίος είναι δανεικός από την Shanghai Shenhua είναι διατεθειμένος να δει μια μείωση 6 εκ. λιρών στον μισθό του ώστε να παραμείνει στην Manchester United.

🍺O Mikel Arteta ενδιαφέρεται για τον 23χρονο αμυντικό Issa Diop της West Ham τον οποίο τα "σφυριά" κοστολογούν στα 60 εκ. λίρες.

🍺Τελος οι παίχτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Ιούνιο θα υπογράψουν νέα προσωρινά συμβόλαια ώστε να έχουν συμβόλαιο και το καλοκαίρι σε περίπτωση που επεκταθεί η σεζόν.

That's all chaps για αυτή την εβδομάδα.

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησι (ο μπάρμαν θα κάνει work from home έχει τρόπο να βρει τα νέα)🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page