top of page

Barman Tales 19/8



Εβδομάδα διακοπών για τους περισσότερους αλλά όχι για τον μπάρμαν μας! Η Premier League ξεκίνησε, οι ομάδες βλέπουν τα κενά τους και τα μεταγραφικά σενάρια παίρνουν φωτιά. Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, ο μπάρμαν μας αφού πότισε τους θαμώνες του, αυτοί του εκμυστηρευθήκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μια εβδομάδα. 🍺Το σίριαλ του καλοκαιριού συνεχίζεται. Η Manchester City δεν παρατάει την περίπτωση του Harry Kane και είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση 150 εκ λιρών. Αν αυτό τελικά γίνει, η Tottenham θα εξετάσει σοβαρά τη συγκεκριμένη πρόταση. 🍺Ιδανικά η Manchester United θα ήθελε έναν μέσο ακόμα στο ρόστερ της. Αυτό όμως θα γίνει μόνο αν η ομάδα πουλήσει παίχτες για μα χρηματοδοτήσει μια τέτοια κίνηση. Ένας στόχος είναι ο Yves Bissouma ο οποίος κοστολογείται στα 30 εκ λίρες από την Brighton. 🍺Η Arsenal επανεκκίνησε τις συζητήσεις με την Sheffield United για τον 23χρονο Άγγλο διεθνή τερματοφύλακα Aaron Ramsdale αυτή την εβδομάδα, καθώς οι «λεπίδες» μείωσαν τις απαιτήσεις τους από τα 35 στα 24 εκ. λίρες. Οι δυο ομάδες έχουν συμφωνήσει, το ίδιο και ο παίχτης στους όρους του συμβολαίου του και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί σύντομα.


🍺Η Tottenham ψάχνει κεντρικό αμυντικό και ένα όνομα που ακούγεται πως εξετάζει πάλι είναι αυτό του Kurt Zouma της Chelsea. Ο Nikola Milenkovic επίσης φαίνεται πως δεν είναι πλέον στόχος της ομάδας. 🍺Η Wolves ετοιμάζει πρόταση ύψους 21 εκ. λιρών στην Valencia για τον 24χρονο μέσο Goncalo Guedes.

🍺Η Watford είναι κοντά στο να κλείσει τον 24χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό Lyanco από την Τορίνο, σε μια μεταγραφή ύψους 7,5 εκ. λιρών. 🍺Ο Arnaut Danjuma αποχωρεί από την Bournemouth με προορισμό την Villarreal. Το ύψος της μεταγραφής είναι στα 20 εκ λιρες με την Bournemouth να χάνει αν όχι τον καλύτερο, έναν από τους καλύτερους της παίχτες.

🍺Και στα της League One, η Sunderland που προσπαθεί να ανεβεί στην Championship, ενδιαφέρεται έντονα για τον 20χρονο αμυντικό της Leeds United, Niall Huggins.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα! Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page