top of page

Barman Tales


Με την Premier League να έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και δυο αγωνιστικές, οι ομάδες έχοντας εντοπίσει τις αδυναμίες τους επικεντρώνονται στην κάλυψη αυτών ή πιο σωστά ετοιμάζονται για τα λεγόμενα “panic buys” της μεταγραφικής περιόδου. Αυτά ακριβώς είναι που συζητιούνται στις pubs του νησιού τα οποία αφού έμαθε ο μπάρμαν μας από τους μεθυσμένους θαμώνες του, σας μεταφέρει για ακόμα μια εβδομάδα.


🍺Το θέμα των ημερών δεν είναι άλλο από τον Wesley Fofana ο οποίος έχει συμφωνήσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με την Chelsea, αλλά Chelsea και Leicester δεν έχουν έρθει σε συμφωνία. Οι αλεπούδες δεν διαπραγματεύονται άλλο ποσό κάτω από τα 85 εκ. λιρες και η Chelsea προσπαθεί να πιέσει μέσω του παίχτη.


🍺Η Newcastle ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Hudson-Odoi αλλά η Chelsea διαπραγματεύεται μόνο το σενάριο του δανεισμού του παίχτη. Επίσης η Newcastle είδε την πρόταση της ύψους 20 εκ. λιρών για τον Joao Pedro να απορρίπτεται από την Watford με τον παίχτη να μην είναι προς πώληση.


🍺Η Leicester προτιμάει να αφήσει τον Youri Tielemans να φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι παρά να τον πουλήσει φέτος. Αυτό ίσως είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.


🍺Η Everton έχει καταλάβει πως η σεζόν με μόνο επιθετικό τον Calvert-Lewin δεν βγαίνει και ψάχνει για επιθετικό πριν το κλείσιμο των μεταγραφών. Στόχος της ομάδας είναι ο 26χρονος επιθετικός της Southampton, Che Adams.


🍺H Bournemouth ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου Γκανέζου κεντρικού αμυντικού της Guimaraes, Abdul Mumin.


🍺🍺🍺Και στα της αγαπημένης μας Championship, η Γαλλική Νις ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του επιθετικού της Blackburn, Ben Brereton Diaz. Οι Γάλλοι κατέθεσαν μια αρχική πρόταση ύψους 8,4 εκ. Λιρών. Για τον παίχτη έχει ακουστεί πως και η Everton είναι στο παιχνίδι χωρίς να έχει καταθέσει πρόταση.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page