top of page

Barman Tales 2/11


Πρώτη Πέμπτη του Νοεμβρίου και αφού ο μπάρμαν μας πρώτα σας ευχηθεί καλό μήνα, είναι για ακόμα μια εβδομάδα σταθερός στο πόστο του, στο οποίο αφού πρώτα μέθυσε τους θαμώνες του, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού για την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺H Manchester City έχει ορίσει την τιμή του Kalvin Phillips στα 50 εκ. λίρες για όποιον ενδιαφερόμενο υπάρξει τον Γενάρη. Να θυμηθούμε πως οι Πολίτες έδωσαν 42 εκ. για να τον αποκτήσουν από την Leeds.


🍺O Ruben Neves έχει αναδειχθεί σε έναν πολύ πιθανό στόχο της Newcastle United για αντικαταστάτη του Sandro Tonali για τους 10 μήνες που θα λείψει. Ο παίχτης ανήκει στην Αλ-Χιλάλ όπου ουσιαστικά είναι ίδια ιδιοκτησία με την Newcastle.


🍺H Brentford δεν έχει σκοπό να πουλήσει τον Ivan Toney τον Γενάρη και έχει αποφασίσει να ορίσει την τιμή του παίχτη στα 100 εκ. λίρες για όποιον πιθανό μνηστήρα υπάρξει. Η ομάδα προσανατολίζεται να τον πουλήσει το καλοκαίρι, εκτός και αν βρεθεί μία πολύ καλή οικονομικά πρόταση.


🍺H Manchester United έστειλε σκάουτερ στο ματς της Πόρτο την περασμένη εβδομάδα για δουν τον τερματοφύλακα της ομάδας, Diogo Costa.


🍺Η Aston Villa αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Douglas Luis για την ανανέωση του συμβολαίου του το ποιο λήγει την επόμενη χρόνια.


🎥Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα τα 10+1 συμπεράσματα που έχουμε βγάλει από τη σεζόν μέχρι τώρα, καθώς και την Κυριακή το νέο μας επεισόδιο Matchdays από το St Mary’s της Σαουθάμπτον!


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 2/5

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

bottom of page