top of page

Barman Tales 2/12


Καλό μήνα με μικρή καθυστέρηση σε όλους και μπήκαμε αισίως στον ίσως καλύτερο μήνα για το Αγγλικά πρωτάθλημα με τη δράση να είναι έντονη μέχρι το τέλος του μήνα. Ανάλογη με τη δράση όμως είναι και η παραφιλολογία μιας και πλησιάζουμε στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη. Έτσι για ακόμα μία εβδομάδα, ο μπάρμαν μας αφού άκουσε από τους θαμώνες του, φίλτραρε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα για την εβδομάδα που μας πέρασε.

🍺 O Andreas Christensen έχει συμφωνήσει προφορικά εδώ και 3 μήνες με την Chelsea αλλά έχει αναβάλει ήδη δύο φορές την υπογραφή του συμβολαίου του. Βλέποντας αυτό, ο Thomas Tuchel του έδωσε καταληκτική ημερομηνία για να υπογράψει την ανανέωση του πριν η ομάδα πάρει πίσω την πρόταση της.


🍺 Η West Ham θέλει να κάνει τουλάχιστον μία προσθήκη τον Γενάρη με τους Jesse Lingard και James Tarkowski να είναι στην κορυφή της λίστας τους.


🍺 Έχουμε πει πως η Newcastle θα ακουστεί για όλους τους παίχτες της Ευρώπης. Το πιο αξιόπιστο όμως που έχει ακουστεί είναι πως πολύ ψηλά στη λίστα της είναι ο 29χρονος μέσος της Ίντερ, Marcelo Brozovic.


🍺 H Aston Villa θέλει να ενισχυθεί με δύο παίχτες τον Γενάρη με τον Steven Gerrard να έχει ζητήσει έναν σέντερ μπακ και έναν αμυντικό χαφ. Επίσης η ομάδα θα ακούσει προσφορές για τον Betrand Traore.


🍺 H Brentford θα κινηθεί για την απόκτηση δεξιού μπακ το Γενάρη με τον 19χρονο Vanderson της Γκρέμιο και τον 18χρονο Hugo Siquet της Σταντάρ Λιέγης να φαντάζουν ως τα φαβορί αυτή την στιγμή.

🍺 Στα της Championship, ο αγαπημένος όλων Andy Carroll όπως ίσως γνωρίζετε υπέγραψε δίμηνο συμβόλαιο με την Reading και μάλιστα σκόραρε ήδη και το πρώτο του τέρμα με την ομάδα. Ο μισθός του είναι μόλις 1000 λίρες την εβδομάδα λόγω των περιορισμών της EFL στην Reading. Τον Γενάρη βέβαια η ομάδα θα μπορέσει να του καλύτερο μισθό.

🍺 🍺 🍺 Και στα δικά μας μέσα στο Σαββατοκύριακο έρχεται νέο βίντεο Matchdays από το Leicester

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 2/5

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

bottom of page