top of page

Barman Tales 2/6


Πρώτο καλοκαιρινό barmantales και η αγαπημένη σεζόν του μπάρμαν μας ξεκινάει δυναμικά, με το καλοκαίρι να προβλέπεται καυτό στα μεταγραφικά νέα. Καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο μπάρμαν μας θα βρίσκεται κάθε Πέμπτη σε αυτή τη στήλη να σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού. Αφού πέταξε τις μάσκες λοιπόν και μέθυσε τους θαμώνες τους, έμαθε και σας μεταφέρει τα μυστικά των pubs του νησιού.


🍺Έπιασε δουλειά ο Erik ten Hag στην Manchester United και η ομάδα ξεκίνησε συζητήσεις με τον Ajax για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό της ομάδας Jurrien Timber. Οι Ολλανδοί κοστολογούν τον παίχτη στα 50 εκ. ευρώ.


🍺Η Manchester City ενδιαφέρεται για τον 23χρονο αριστερό μπακ της Brighton, Marc Cucurella και φήμες αναφέρουν πως έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση των ‘’γλάρων’’.


🍺H Liverpool ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Naby Keita με στόχο να κόψει τις ορέξεις της PSG η οποία ενδιαφέρεται για τον παίχτη.


🍺H West Ham αναμένεται να είναι ενεργή αυτό το καλοκαίρι και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ρεν για τον 26χρονο Μαροκινό σέντερ μπακ Nayef Aguerd. Πολύ πιθανό αυτός να είναι η πρώτη φετινή μεταγραφή των σφυριών.


🍺Μήλον της έριδος μεταξύ Tottenham και Nottingham Forest φαίνεται πως θα γίνει ο 21χρονος δεξιός μπακ της Middlesbrough, Djed Spence, με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη όμως να έχει προβάδισμα μιας και ο παίχτης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα.


🍺Η Aston Villa μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση των Boubacar Kamara, Diego Carlos και Philippe Coutinho έχει σκοπό την απόκτηση τριών ακόμα παιχτών. Μία από τις περιπτώσεις που σκέφτεται ο Steven Gerrard είναι η απόκτηση του Luis Suarez ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή έχουμε έκτακτο πόντκαστ μιας και θα δώσουμε τα βραβεία μας, κοινώς τις χρυσές μπύρες, της χρονιάς καθώς και την κατά τη γνώμη μας 11άδα της χρονιάς στην Premier League.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page