top of page

Barman Tales 2/9


ΠΑ-ΝΙ-ΚΟΣ. Αυτό ακριβώς έγινε την τελευταία μέρα των μεταγραφών τόσο στην pub του μπάρμαν μας όσο και στα γραφεία των ομάδων. Τη δράση της τελευταίας μέρας την ανέλυσαν πολλές σελίδες και καλύτερα από εμάς, συνεπώς δεν θα ασχοληθούμε με αυτό. Ο μπάρμαν μας, αφού πρώτα μέθυσε, έμαθε από τους θαμώνες του τα παρασκήνια των μεταγραφών που παραλίγο να γίνουν αλλά τελικά δεν έγιναν την τελευταία μέρα των μεταγραφών και σας τα μεταφέρει.

🍺O Donny van de Beek ήθελε να φύγει ως δανεικός από την Manchester United με προορισμό την Everton, αλλά ο Ole Gunnar Solskjaer μπλόκαρε την μεταγραφή του την τελευταία στιγμή. Πλέον ο 24χρονος μέσος απαίτησε χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του.

🍺Από την άλλη ο Anthony Martial δε δέχθηκε να πάει στη Λυών την τελευταία μέρα των μεταγραφών παρά την πρόταση των Γάλλων.

🍺Η Tottenham, ενώ όλοι περίμεναν το αντίθετο, δεν επέστρεψε με βελτιωμένη πρόταση για τον Adama Traore. Οι πετινοί είδαν την πρόταση ύψους 30 εκ. λιρών να απορρίπτεται τη Δευτέρα από την Wolves με τη διοίκηση των λύκων να ζητάει 50 εκ. για τον παίχτη.

🍺Οι λύκοι από την άλλη, μετά την αποτυχία του deal με τον Renato Sanches, προσπάθησαν να κλείσουν τον 21χρονο Γάλλο μέσο Boubacar Kamara της Μαρσέιγ, αλλά οι Γάλλοι δεν το δέχτηκαν.

🍺Οι σχέσεις μεταξύ του προπονητή της Newcastle, Steve Bruce και του ιδιοκτήτη της ομάδας Mike Ashley είναι στο χειρότερο σημείο. Ο λόγος είναι η κάκιστη μεταγραφική περίοδος και πως ο Ashley δεν κατάφερε την Τρίτη να φέρει ως δανεικό τον Hamza Choudhury από τη Leicester, παίχτη τον οποίο ήθελε διακαώς ο Bruce.

🍺H Crystal Palace ήλπιζε μέχρι τελευταία στιγμή να υπογράψει τον 22χρονο στράικερ της Arsenal, Eddie Nketiah αλλά δεν τα βρήκαν στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του παίχτη και έτσι ο Άγγλος θα παραμείνει κάτοικος Βόρειου Λονδίνου.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page