top of page

Barman Tales 20/1


Με το χειμερινό διάλειμμα της Premier League προ των πυλών, όλες οι ομάδες στρέφουν τα βλέμμα τους στην μεταγραφική περίοδο και ο μπάρμαν μας χτυπάει διπλοβάρδιες για να μαθαίνει τα νέα από τους θαμώνες του. Αφού τους μέθυσε για ακόμα μία εβδομάδα λοιπόν, έμαθε, φίλτραρε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού από την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Η Newcastle αν και ακούγεται πως είναι πολύ κοντά στον κεντρικό αμυντικό της Σεβίλλης Diego Carlos, κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο ακόμα. Μία ομάδα της Premier League έχει ματσάρει την προσφορά της Newcastle ύψους 30 εκ. λιρών και όλα είναι ανοιχτά στην περίπτωση του παίχτη. Μην σας κάνει εντύπωση πάντως αν μέχρι το τέλος του Γενάρη δείτε και τον Jesse Lingard να γίνεται κάτοικος Newcastle. Ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη κρούση αλλά στις pubs του Newcastle ακούγεται όλο και περισσότερο αυτή η φήμη.

🍺Rooney και Lampard είναι τα ονόματα που ακούγονται προς το παρόν να είναι τα φαβορί για τον πάγκο της Everton. Ο Rooney είναι χαρούμενος στον πάγκο της Derby County και προσηλωμένος στον στόχο της παραμονής, αλλά θα είναι δύσκολο να απορρίψει μία πρόταση της Everton λόγω και του παρελθόντος του με την ομάδα. Μην σας κάνει εντύπωση πάντως αν ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας Duncan Ferguson, μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.


🍺Η Arsenal θέλει να κλείσει σύντομα τον δανεισμό του 25χρονου μέσου της Juventus, Arthur Melo, με τον ατζέντη του παίχτη μάλιστα να βρίσκεται στο Λονδίνο και να συζητάει με την ομάδα. Επίσης ο Pierre Emerick Aubameyang είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει ως δανεικός μέχρι το τέλος του μήνα με την Al Nassr να έχει κάνει ήδη πρόταση δανεισμού στους κανονιέρηδες.


🍺Brentford και Leicester εμφανίζονται προς το παρόν τα φαβορί για την απόκτηση του Christian Eriksen.


🍺Leeds, Arsenal και Tottenham ενδιαφέρονται για τον 21χρονο φουλ μπακ της Middlesbrough, Djed Spence, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Nottingham Forest τη φετινή σεζόν.

🍺Και στα της αγαπημένης μας League One, ο Jermain Defoe φαίνεται πως είναι το μήλον της έριδος στην κατηγορία μετά την αποχώρηση του από την Rangers. Sunderland, Ipswich, Charlton και Oxford ενδιαφέρονται για τον 39χρονο επιθετικό.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page