top of page

Barman Tales 20/5


Γεμάτη παιχνίδια η εβδομάδα στην Αγγλία και το πιο χαρμόσυνο από όλα είναι πως ξαναγέμισαν οι pubs γύρω από τα γήπεδα μαζί με την επιστροφή του κόσμου σε αυτά. Pubs οι οποίες τόσο καιρό είχαν υποστεί τεράστιες οικονομικές ζημίες Με την κανονικότητα να επιστρέφει αργά αλλά σταθερά στο νησί, εντός της pub οι θαμώνες του barman μας αφού μέθυσαν για ακόμα μία εβδομάδα, του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει μέσω της σταθερής του στήλης.

🍺Προφανώς το νέο της εβδομάδας είναι το αίτημα αποχώρησης του Kane από την Τότεναμ. Είναι αρκετά νωρίς για να πούμε τίποτα αλλά μη θεωρείτε τη μεταγραφή του παίχτη σίγουρη. Το μπαλάκι είναι στη μεριά της ομάδας η οποία ακόμα δεν έχει πάρει θέση, αλλά αν κρίνουμε από το παρελθόν και την περίπτωση του Luka Modric θα έχουμε ένα σίριαλ αρκετων επεισοδίων να παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι.

🍺O Τόμας Τούχελ θέλει να φέρει τουλάχιστον έναν αμυντικό στην Chelsea το καλοκαίρι και σιγά σιγά θα ακούσουμε να γίνεται παρέλαση ονομάτων. Η αρχή έγινε με τον Maxence Lacroix της Βολσφσμπουργκ ο οποίος κοστολογείται στα 30 εκ. ευρώ.

🍺Χθες ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς του Roy Hodgson στον πάγκο της Crystal Palace και ως εκ τούτου η διοίκηση της ομάδας ψάχνει εντατικά τον διάδοχο του. Αυτή τη στιγμή τα μεγάλα φαβορί για τον πάγκο της ομάδας είναι αυτά των Frank Lampard και Eddie Howe, με τους Steve Cooper της Swansea και Valerien Ismael της Barnsley να βρίσκονται πιο χαμηλά στη λίστα.


🍺Η Arsenal έκανε πρόταση στην Sheffield United ύψους 17,2 εκ. λιρών για τον Sander Berge η οποία όμως απορρίφθηκε, με την Sheffield United να ζητάει 25,8 εκ. και ποσοστό μεταπώλησης για τον 23χρονο μέσο.

🍺Στις pubs του νησιού όλο και περισσότερο ακούγεται πως ο Kieran Trippier θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Αγγλία. Ενδιαφέρον για τον 30χρονο δεξιό μπακ φαίνεται να έχουν εκδηλώσει οι Manchester United και Everton.

🍺Η Aston Villa εδώ και μήνες παρακολουθεί τον 21χρονο εξτρέμ της Μπορντό, Mehdi Zerkane και για την ακρίβεια οι Villans ήρθαν ήδη σε επαφή με τους Γάλλους για να ρωτήσουν την τιμή του.


🍺Η Southampton ετοιμάζει πρόταση για τον 29χρονο μέσο της Ντόρτμουντ, Thomas Delaney.


Επίσης μείνετε συντονισμένοι μιας και αργότερα θα έχουμε και την κερασμένη μπύρα της πολύ ενδιαφέρουσας 37ης αγωνιστικής της Premier League!


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page