top of page

Barman Tales 21/1


Έστω και αν τα πράγματα είναι σαφώς πιο ήσυχα σε σχέση με άλλες χρονιές, ο φετινός Γενάρης δεν έχει απογοητεύσει και έχει γεμίσει με φήμες τις διαδικτυακές pubs. Έτσι για ακόμα μία εβδομάδα, αφού ο μπάρμαν μέθυσε τους θαμώνες του, έμαθε, φίλτραρε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις διαδικτυακές pubs του νησιού για την εβδομάδα που μας πέρασε.

🍺Η Chelsea θέλει να σπάσει (για ακόμα μία φορά) τα ταμεία της και να κυνηγήσει τον Erling Braut Haaland το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι η ρήτρα του ύψους 75 εκ. ευρώ θα ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι του 2022.

🍺Milan και Chelsea φαίνεται πως συμφώνησαν για τον δανεισμό του Fikayo Tomori και οι φήμες λένε πως θα υπάρχει και οψιόν αγοράς από τους Ιταλούς το καλοκαίρι της τάξεως των 30 εκ. ευρώ.


🍺Η Arsenal ενημερώθηκε από την Norwich πως ο Emi Buendia δεν είναι προς πώληση για τον Γενάρη, μιας και η ομάδα στοχεύει στην άνοδο της στην Premier League.

Επίσης οι κανονιέρηδες θα προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Emile Smith Rowe με τις νέες απολαβές του παίχτη να 40,000 λίρες την εβδομάδα.

🍺Η Μονπελιέ δέχτηκε πρόταση από την West Ham για τον 26χρονο επιθετικό Gaetan Laborde, η οποία και απορρίφθηκε.

Άλλη μία πρόταση που έχουν κάνει τα ‘’σφυριά΄΄είναι για τον 23χρονο Youssef En-Nesyri της Σεβίλλης.

🍺H Wolves είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 29χρονου Βραζιλιάνου Willian Jose ως δανεικό από την Real Sociedad, έχοντας μάλιστα και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

🍺Οι υπεύθυνοι της Uefa πιέζουν για να διεξαχθεί η τελική φάση του Euro 2020 στο Wembley μιας και είναι πολύ ικανοποιημένοι με την πορεία του προγράμματος εμβολιασμών του Covid19 στην Αγγλία και πιστεύουν πως μπορεί τα ματς να γίνουν με κόσμο.


🍺Και στα της αγαπημένης μας Championship, ο Vladan Ivic είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει χρέη προπονητή στην Sheffield Wednesday.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page