top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • YouTube

Barman Tales 21/12


Γιορτινός μπάρμαν ελέω Χριστουγέννων σήμερα και σαν άλλος Άγιος Βασίλης, φέρνει τα σημαντικότερα νέα του νησιού που έμαθε από τους θαμώνες της παμπ του για την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺H Tottenham εξετάζει την περίπτωση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού της Τζένοα, Radu Dragusin, για τον οποίο η ιταλική ομάδα ζητάει 30 εκ. ευρώ. 


🍺Η Manchester United δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές τον Γενάρη, πράγμα το οποίο τόνισε και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, John Murtough, στους φιλάθλους της ομάδας. 


🍺Η Newcastle άνοιξε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του 17χρονου Lewis Miley ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο σκόραρε το παρθενικό του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.


🍺H Wolves ενδιαφέρεται για δύο μεταγραφές τον Γενάρη με τον κύριο στόχο της να είναι ο 20χρονος εξτρέμ της Viktoria Plzen, Rafiu Durosinmi τον οποίο η ομάδα του κοστολογεί στα 9 εκ. ευρώ. 


🍺Η Crystal Palace έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Eddie Nketiah τον Γενάρη.


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα της ενδεκάδα με τους πιο υποτιμημένους παίχτες της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. 


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

bottom of page