top of page

Barman Tales 21/4


Μεγάλη εβδομάδα αυτή που διανύουμε και ήδη έχει αρχίσει ο μπάρμαν μας να κρατάει καβάτζα μπύρες για την Κυριακή. Στα της pub του, οι σταθεροί θαμώνες είναι καθολικοί Χριστιανοί συνεπώς συνέχισαν με την ευλογία του Θεού να καταναλώνουν τις μπύρες που τους κερνούσε ο μπάρμαν μας. Έτσι λοιπόν, αφού τους μέθυσε, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Το νέο της εβδομάδας είναι αδιαμφησβήτητα η επικείμενη μεταγραφή του Erling Haaland στη Manchester City. Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως είναι πως ακούγεται έντονα ότι πέρα από τα 70 εκ. ευρώ της ρήτρας, υπάρχει και ένα μπόνους υπογραφής ύψους 40 εκ. για τον ατζέντη του Νορβηγού επιθετικού.


🍺Η West Ham σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτηση του Nick Pope της Burnley το καλοκαίρι. Επίσης η ομάδα ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης ενός χρόνου που υπάρχει στο συμβόλαιο του Angelo Ogbonna.

🍺Η Tottenham εμφανίζεται αρκετά αισιόδοξη πως ο Harry Kane θα παραμείνει κάτοικος Βορείου Λονδίνου και μετά το καλοκαίρι. Η ομάδα επίσης φαίνεται πως καλοβλέπει τις περιπτώσεις των Youri Tielemans και Christian Eriksen για την ενίσχυση του ρόστερ της.


🍺Ο Anthony Martial όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει το καλοκαίρι στη Manchester United έπειτα από το δανεισμό του στη Σεβίλλη. Από την άλλη η αποχώρηση του Paul Pogba φαίνεται ότι είναι πιο κοντά από ποτέ με τον πάιχτη να μιλάει ήδη με τις Juventus και Ρεάλ Μαδρίτης.


🍺Η Newcastle φαίνεται πως θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού το καλοκαίρι με τον Ivan Toney της Brentford να είναι στη λίστα της ομάδας. Ο Άγγλος επιθετικός από την άλλη ζήτησε νέο συμβόλαιο με καλύτερους όρους από τις ‘’μέλισσες’.

🍺H Liverpool είναι πολύ πιθανό να αλλάξει χορηγό φανέλας από την επόμενη χρονιά. Η Standard Chartered βρίσκεται στη φανέλα της ομάδας από το 2010 όταν και διαδέχτηκε την Carlsberg. To τωρινό συμβόλαιο με την εταιρία αποφέρει στην ομάδα 40 εκ. λίρες και αν δεν βελτιώσει την προσφορά της, η ομάδα θα ψάξει ένα καλύτερο συμβόλαιο από αυτό για την επόμενη σεζόν.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page