top of page

Barman Tales 21/5

#barmantales Μπορεί για ακόμα μία εβδομάδα οι pubs στην Αγγλία να παρέμειναν κλειστές, αλλά ο barman μας έχει τα κονέ του και συνεχίζει να μαθαίνει τα νέα του νησιού από τις πιο έγκυρες και μεθυσμένες πηγές. Αφού τις φίλτραρε βάση των βαθμών του αλκοόλ, σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺H Manchester City φαίνεται πως σιγά σιγά ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Leroy Sane, με την Μπάγερν Μονάχου να αυξάνει συνεχώς την πίεση προς τον παίχτη. Τον ενημέρωσαν μέσα στην εβδομάδα πως του έχουν κρατήσει το νούμερο 10 για την επόμενη χρονιά.

🍺Τελευταία το όνομα του Alexandre Lacazette ακούγεται όλο και πιο έντονα για σενάρια αποχώρησης του από το Βόρειο Λονδίνο. Πέρα από τα πειθαρχικά του παραμπτώματα, μέσα στην εβδομάδα κυκλοφόρησε η φήμη πως η Arsenal και η Ατλέτικο Μαδρίτης συζητούν το ενδεχόμενο ανταλλαγής του με τον Thomas Lemar.

🍺Στην άλλη μεριά του Βόρειου Λονδίνου και συγκεκριμένα την Tottenham, ο ανοιχτοχέρης Daniel Levy κοιτάζει με καλό μάτι την περίπτωση του ελεύθερου, μετά τις 30 Ιουνίου, Ryan Fraser της Bournemouth.

🍺O ατζέντης του Lucas Torreira τονίζει στους κύκλους των ατζέντηδων πως ο παίχτης θέλει να αποχωρήσει από την Αγγλία και να επιστρέψει στην Ιταλία.

🍺Ο Che Adams της Southampton θα είναι προς πώληση το καλοκαίρι με τιμή 10 εκ. λιρών ή και λιγότερο. Για την ιστορία η Leeds είχε συμφωνήσει τον Γενάρη να δώσει 19 εκ. λίρες για τον 23χρονο φόρ πριν αλλάξει γνώμη την τελευταία στιγμή.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page