top of page

Barman Tales 22/10

#barmantales Αφού η περασμένη αγωνιστική μας θύμισε για ποιο λόγο θεωρούμε πως το διάλειμμα των εθνικών ομάδων είναι βάσανο για τους φιλάθλους, ο μπάρμαν μας από την χαρά του για την επιστροφή της Premier League, έκανε happy hour με τις μπύρες όλη την εβδομάδα και έτσι για ακόμα μία εβδομάδα αφού μέθυσε τους θαμώνες του, έμαθε, φίλτραρε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Tottenham και Son είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του Νοτιο-Κορεάτη με τις νέες του απολαβές να είναι περίπου στις 150,000 λίρες την εβδομάδα.

🍺Η Liverpool μετά και τον τραυματισμό του Virgil Van Dijk θα ψάξει αντικαταστάτη τον Γενάρη και ένας στόχος της ομάδας είναι ο 23χρονος Ben White της Brighton τον οποίο δεν κατάφερε να αποκτήσει η Leeds το καλοκαίρι, βλέποντας 3 προτάσεις της να πέφτουν στο κενό. Όπως φαίνεται η Brighton θα ζητήσει πολλά όμως…

🍺Ο Danny Ings είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Southampton κόβοντας έτσι κάθε όρεξη της Tottenham για την απόκτηση του.

🍺Όσοι είδατε χθες τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ θα παρατηρήσατε σίγουρα τον 27χρονο εξτρέμ Florian Thauvin. Ο παίχτης λοιπόν απασχόλησε την Leicester το καλοκαίρι και όσο δεν συμφωνεί για νέο συμβόλαιο με τους Γάλλους, οι Αλεπούδες περιμένουν στην άκρη για να διαπραγματευτούν μαζί του τον Γενάρη.

🍺Η Sheffield United δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με τον John Lundstram, με τον παίχτη να μην συμφωνεί και έτσι έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν αντικαταστάτη σε περίπτωση που τελικά δεν πείσει τον παίχτη, με τον 25 χρονο John Swift της Reading να είναι στην κορυφή της λίστας.

🍺Ο Richarlison είπε πως έλαβε 10,000 μηνύματα στο WhatsApp του, πέντε λεπτά αφού ο Neymar έδειξε τον αριθμό του στον κόσμο κατά την διάρκεια ενός live που έκανε στο Instagram.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page