top of page

Barman Tales 22/2


Το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ έχει πάρει φωτιά και πλέον οι θαμώνες του μπάρμαν μας βρίσκονται σε full time ρυθμούς στην παμπ του μπάρμαν μας. Έτσι λοιπόν σε μία ακόμα εβδομάδα γεμάτη ποδόσφαιρο, αφού ήπιαν τις μπύρες τους, εκμυστηρεύτηκαν στον μπάρμαν μας τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺H Liverpool ενδιαφέρεται για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Crystal Palace, Marc Guehi, για την απόκτηση του οποίου αναμένεται να κινηθεί το καλοκαίρι.


🍺Η Manchester United παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του 18χρονου επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, Mathys Tel.


🍺Η Aston Villa αναμένεται να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του 19χρονου μέσου της Salzburg, Oscar Gloukh. Η ομάδα αναμένεται να καταθέσει αρχική πρόταση ύψους 20 εκ. ευρώ για τον παίχτη.


🍺Όλο και πιο έντονα ακούγεται πως ο David Moyes θα αποχωρήσει από τον πάγκο της West Ham το καλοκαίρι. Στη λίστα της ομάδας σε περίπτωση απομάκρυνσης του είναι οι Julen Lopetegui, Steve Cooper και Graham Potter.


🍺Ο Τιτάνας των πάγκων, Steve Bruce, ακούγεται έντονα πως είναι εκ των βασικών υποψηφίων για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Νοτίου Κορέας, ο οποίος είναι κενός μετά την απομάκρυνση του Jurgen Klinsmann. Ήδη κάνουμε εικόνα το να δίνει ο Steve Bruce οδηγίες στον Heung-Min Son και μας σηκώνεται η τρίχα!


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με μία νέα θεματική όπου πρεμιέρα θα της κάνει το θέμα με την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της κάθε ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ και αν τελικά άξιζε τα χρήματα της. Περισσότερα αύριο! 


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page