top of page

Barman Tales 22/4


Τι εβδομάδα και αυτή… Από τις μπύρες για να ξεχάσουμε τα νέα της Superleague την Δευτέρα στις πολλές μπύρες για να γιορτάσουμε το τέλος της την Τρίτη. Τα συγχαρητήρια μας λοιπόν και από αυτή την στήλη στους Άγγλους οπαδούς, ο οποίοι σαν μία γροθιά οδήγησαν όλους αυτούς τους τραπεζίτες σε ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου. Μέσα σε όλα αυτά τα μεθύσια λοιπόν των Άγγλων, πιστός στο λειτούργημα του ο μπάρμαν μας, αλίευσε για ακόμα μία εβδομάδα τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού και σας τα μεταφέρει.


🍺Σύμφωνα με έναν από τους μεγαλύτερους δικηγόρους για αθλητικά θέματα στην Αγγλία οι παίχτες των ‘’greedy 6’’ μπορούν να σπάσουν τα συμβόλαια τους επειδή ο εργοδότης τους υπέγραψε με μία παράνομη διοργάνωση. Δύσκολο κάποιος να το επιχειρήσει αλλά το νομικό πλαίσιο υπάρχει…

🍺H Tottenham ψάχνει τον διάδοχο του Jose Mourinho και η ομάδα έχει έρθει σε μία πρώτη επαφή με τον 55χρονο τεχνικό της Μπιλμπάο, Marcelino. Προφανέστατα οι Spurs κοιτάζουν και περιπτώσεις άλλων προπονητών.


🍺Μιλώντας για προπονητές, ο Roy Hodgson φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Crystal Palace στο τέλος της χρονιάς και ένας από τους προπονητές που βρίσκονται στη λίστα των διαδόχων της ομάδας είναι ο Patrick Vieira


🍺Το ενδιαφέρον της Chelsea για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπάγερν Niklas Sule εντάθηκε μετά και την έλευση του Thomas Tuchel στον πάγκο της ομάδας. Ο παίχτης φαίνεται πως έχει μπει στη λίστα της ομάδας για την καλοκαιρινή περίοδο.


🍺H West Ham έχει βάλει στο στόχαστρο της τον 23χρονο φορ της Σεβίλλης, Youssef En-Nesyri για τον οποίο έχει κάνει επαφές με τον ατζέντη του.


🍺Leicester και West Ham ενδιαφέρονται για τον Tammy Abraham. Ο παίχτης είναι απογοητευμένος από την αντιμετώπιση του Tuchel απέναντι του και αν γίνει διαθέσιμος και οι δύο ομάδες θα ασχοληθούν με τον παίχτη το καλοκαίρι.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page