top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • YouTube

Barman Tales 22/6


Το καλοκαίρι μπορούμε να πούμε πως ήρθε και επίσημα στην Ελλάδα και κάθε σωστός ποδοσφαιρόφιλος έχει συνδέσει αυτές τις ζέστες του καλοκαιριού με μεταγραφικά νέα. Από το μεγάλο νησί του Βορρά λοιπόν ο μπάρμαν μας αφού πότισε τους θαμώνες της παμπ του για ακόμα μία εβδομάδα, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού για την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺H Manchester United κατέθεσε πρόταση ύψους 45 εκ. λιρών για τον Mason Mount με την Chelsea να ζητάει 60 εκ. για τον παίχτη. Επίσης στα της United, η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα την χρυσή τομή για την ανανέωση του συμβολαίου του David de Gea, με την ομάδα να κοιτάζει ζεστά την περίπτωση του Andre Onana την Ίντερ με όλα τα σενάρια να παραμένουν ανοιχτά.


🍺Η Newcastle μετά την πρόταση στον Sandro Tonalli της Milan ύψους 70 εκ. ευρω και την πολύ πιθανή μεταγραφή του, κοιτάζει και την περίπτωση του 20χρονου επιθετικού της Χέρτα Βερολίνου, Derry Scherhant .


🍺H Leicester βλέποντας το ενδιαφέρον των Tottenham και Newcastle για τον James Maddison έχει βάλει τιμή εκκίνησης τις 50 εκ. λίρες για τον 26χρονο μέσο.

🍺H Brentford βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού της Wolves, Nathan Collins έναντι 25 εκ. λιρών.

🍺H Bournemouth βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 24χρονου επιθετικού της Ρόμα, Justin Kluivert.


🍺Στα της Championship η Leeds United συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή με τον Patrick Vieira να είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο της ομάδας, την ώρα που η περίπτωση του Carlos Corberan φαίνεται πως απομακρύνεται.


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το πόντκαστ μας με θέμα το ποιον παίχτη πρέπει να κυνηγήσει η κάθε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

bottom of page