top of page

Barman Tales 22/7


Εβδομάδα υψηλών θερμοκρασιών στην Αγγλία και μαζί με τον υδράργυρο ανεβαίνει και η θερμοκρασία στο μεταγραφικό παζάρι το οποίο μετά το Euro έχει πάρει φωτιά. Προσπαθώντας να φιλτράρει όλες τις φήμες που ακούει καθημερινά ο μπάρμαν μας, αφού μέθυσε για ακόμα μία εβδομάδα του θαμώνες του, έμαθε και αφού διασταύρωσε, σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺H Chelsea θέλει να φέρει στο Stamford Bridge τον Declan Rice και ακούγεται έντονα πως στην πρόταση που ετοιμάζει για τον Άγγλο μέσο, θα συμπεριλιφθεί και ο Tammy Abraham ως έμψυχο αντάλλαγμα.

🍺Η Tottenham έχει σχεδόν κλείσει ένα πολύ ελπιδοφόρο deal σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας. Οι Spurs θα στείλουν τον Erik Lamela και 25 εκ. ευρώ + μπόνους επίτευξης στόχων στη Σεβίλλη, με αντάλλαγμα τον 20χρονο εξτρέμ Bryan Gil. Οι Άγγλοι είναι επίσης πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα της Αταλάντα, Pierluigi Gollini, για δανεισμό ενός έτους και οψιόν αγοράς 15 εκ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.


🍺Μένοντας στο Βόρειο Λονδίνο, οπως έχετε καταλάβει η Arsenal είναι πολύ ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι και ο τελευταίος της στόχος είναι ο Aaron Ramsdale της Sheffield United για τον οποίο, έπειτα από δύο αποτυχημένες, ετοιμάζει τρίτη πρόταση ύψους 30 εκ. λιρών. Οι ‘’λεπίδες’’ από την άλλη έχουν ενημερώσει πως θέλουν τουλάχιστον 32 εκ. λίρες για τον 23χρονο τερματοφύλακα.


🍺Άλλη μία ομάδα που είναι αρκετά ενεργή είναι και η Aston Villa της οποίας νέος της στόχος είναι ο 23χρονος εξτρέμ της Bayer Leverkusen, Leon Bailey για τον οποίο πέρυσι είχαν ενδιαφερθεί οι μεγάλες ομάδες της Premier League.


🍺Η Liverpool έχει βάλει στο στόχαστρο της τον 24χρονο εξτρέμ της West Ham, Jarod Bowen.


🍺Και σε έναν παίχτη που δεν εντυπωσίασε πέρυσι με τη Liverpool, ο Ozan Kabak φαίνεται πως είναι στόχος της Crystal Palace. Η Σάλκε έχει βάλει πωλητήριο στον παίχτη με ένα ποσό μεταξύ 10-12 εκ. λιρών να φαίνεται πως θα είναι αρκετό να τον κάνει κάτοικο νότιου Λονδίνου.

🍺Μετά της ανακοινώσεις των Andros Townsend και Asmir Begovic, o Demarai Gray θα είναι o επόμενος παίχτης που θα ανακοινώσει η Everton. Ο 25χρονος εξτρέμ περνάει ιατρικά σήμερα και αναμένεται να κοστίσει 2 εκ. ευρώ από την Bayer Leverkusen.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page