top of page

Barman Tales 22/9


Επιστρέφουν σιγά σιγά σε κανονικό ρυθμό τα πράγματα στην Αγγλία έπειτα από την κηδεία βασίλισσας και το ίδιο συμβαίνει και στις pubs του νησιού. Οι θαμώνες των παμπς επέστρεψαν στο πόστο τους και αφού ο μπάρμαν μας τους πότισε για ακόμα μια εβδομάδα, αυτοί του εκμυστηρευθήκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει.


🍺Είναι κοινό μυστικό πως Liverpool και Manchester United ενδιαφέρονται για τον 19χρονο μέσο της Dortmund, Jude Bellingham. Οι Γερμανοί πλέον του έβαλαν και τιμή πώλησης με αυτή να ανέρχεται στα 130 εκ. λίρες.


🍺Η Chelsea μετά το ναυάγιο με τον τεχνικό διευθυντή της Σαλτσμπουργκ, Christoph Freund έχει βάλει στο στόχαστρο αυτόν της Bayer Leverkusen, τον Tim Steidten .


🍺Ο 31χρονος μέσος της Everton, Allan, είναι πολύ κοντά στην μετακίνηση του σε ομάδα των Ηνωμενων Αραβικών Εμιράτων.


🍺Ο 22χρονος μέσος της Leeds, Jamie Shackleton, αναμένεται να αποχωρήσει από το Elland Road το καλοκαίρι με τη Millwall, στην οποία αγωνίζεται τώρα ως δανεικός, να έχει τη δυνατότητα να τον αγοράσει.


🍺Στα της League One, φαβορί για τον πάγκο της Derby County, μετά και την απαλλαγή των καθηκόντων του υπηρεσιακού προπονητή της ομάδας Liam Rosenior, είναι ο προπονητής της Rotherham, Paul Warne


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή έρχεται το νέο μας ποντκαστ στο οποίο θα ασχοληθούμε με τη σχέση της βασιλικής οικογένειας με το ποδόσφαιρο σε ένα αρκετά ιδιαίτερο πόντκαστ.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page