top of page

Barman Tales 23/2



Τελευταίο χειμερινό Barman Tales και οι θαμώνες του μπάρμαν μας βρήκαν σε αυτό μια ακόμα αφορμή για να πιουν τις αγαπημένες τους μπύρες. Αφού λοιπόν ήπιαν σε αυτό, εκμυστηρεύτηκαν στον μπάρμαν μας τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει.


🍺Όσο ο Mason Mount δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Chelsea, η Liverpool παρακολουθεί από μακριά την περίπτωση του. Σε περίπτωση που φτάσουν σε ένα τέλμα οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών, οι Κόκκινοι θεωρείται δεδομένο ότι θα ενδιαφερθούν για τον παίχτη.


🍺Ο David Moyes παίζει την θέση του στο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Nottingham Forest. Οι φήμες λένε πως αν η West Ham ηττηθεί, ο Σκωτσέζος τεχνικός θα χάσει την θέση του στον πάγκο της ομάδας.


🍺O N’Golo Kante είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Chelsea, με τον Γάλλο μέσο να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα γήπεδα έπειτα από τον τραυματισμό του.


🍺Μένοντας στα της Chelsea η Ατλέτικο Μαδρίτης θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 90 εκ. ευρώ σε περίπτωση που οι Μπλε επιθυμούν να κάνουν μόνιμο τον δανεισμό του Joao Felix.


🍺O Jordan Pickford είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Everton.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ στο οποίο με αφορμή τον τελικό του Carabao Cup της Κυριακής, θα ασχοληθούμε το θεσμό του συγκεκριμένου κυπέλου.


Όπως ξέρετε στα σχόλια μπορείτε να ρωτήσετε για την ομάδα σας και ο μπάρμαν μας θα σας απαντήσει.


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page