top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • YouTube

Barman Tales 23/3


Μία εβδομάδα γεμάτη καυτά νέα ήταν αυτή που μας πέρασε στην Αγγλία, με τις εξελίξεις να τρέχουν πιο γρήγορα και από τον Usain Bolt που επισκέφτηκε την Manchester United αυτή την εβδομάδα (see what I did there?😉). Σε αυτή την εβδομάδα λοιπόν δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι θαμώνες του μπάρμαν μας από την παμπ του. Έτσι λοιπόν αφού για ακόμα μια φορά ήπιαν τις μπύρες τους, του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μια εβδομάδα.


🍺Με τον Jude Bellingham να φαίνεται πως απομακρύνεται από την Liverpool, οι κόκκινοι κοιτάζουν για εναλλακτικές, με τον Ryan Gravenberch της Μπάγερν Μονάχου να είναι στους στόχους της ομάδας αν ο Άγγλος μέσος δεν πιάσει λιμάνι.


🍺Ο Declan Rice θεωρείται βέβαιο πως θα αποχωρήσει από την West Ham το καλοκαίρι με τις Arsenal και Chelsea να αναμένεται να ενδιαφερθούν για τον παίχτη.


🍺Η Newcastle ενδιαφέρεται για τον Scott McTominay της Manchester United με τον 26χρονο Σκωτσέζο να είναι ανοιχτός στην αποχώρηση του από το Μάντσεστερ το καλοκαίρι.


🍺Οι ιδιοκτήτες της Wolves είναι σε συζητήσεις για να αγοράσουν την Οστάνδη, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα τι άλλο πέρα από τις περιβόητες δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε και την όλη κατάσταση που επικρατεί στην Tottenham.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Όπως ξέρετε στα σχόλια μπορείτε να ρωτήσετε για την ομάδα σας και ο μπάρμαν μας θα σας απαντήσει.


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

bottom of page