top of page

Barman Tales 23/4

#barmantales #barmanstayshome Ακόμα μία προπαρασκευή που ο μπάρμαν μας πιστός στο ραντεβού του με εσάς αφού έκανε την διαδικτυακή του παμποκουβέντα με τους τακτικούς θαμώνες της pub του, σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στο μεγάλο νησί την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την πώληση της Newcastle στους Άραβες αλλά το θέμα φαίνεται πως έχει και πολιτικές προεκτάσεις και τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Η προκαταβολή πάντως έχει δοθεί και τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί με την έγκριση της Premier League να εκκρεμεί. Πάντως αν πραγματοποιηθεί η πώληση, η Newcastle θα ρίξει ζεστά 200 εκ. λίρες στην αγορά για μεταγραφές.

🍺Στο ακριβώς αντίθετο από Άραβες και λεφτά τώρα, η Arsenal έχει ανοίξει συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον 26χρονο Γκανέζο μέσο, Thomas Partey σύμφωνα πάντα με τον πατέρα του παίχτη.

🍺Μένοντας στο Βόρειο Λονδίνο, η Tottenham έχοντας τον αριθμό τηλεφώνου της Betis από το περσινό επιτυχημένο(?) deal με τον Giovanni Lo Celso, φαίνεται πως φέτος θέλει τον 21χρονο φουλ μπακ Emerson, ο οποίος είναι συνιδιοκτησία με την Barcelona.

🍺Μιλώντας για Barcelona, ακόμα οι Καταλανοί δεν έχουν πληρώσει την τελευταία δόση των 35 εκ. λιρών στην Liverpool για τον Philippe Coutinho. Παράλληλα ψάχνουν και ομάδα στην Premier League για τον Βραζιλιάνο με την Chelsea να ακούγεται για τον παίχτη αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ακόμα.

🍺Στις πιο χαμηλές κατηγορίες τώρα αρκετές ομάδες των League One & League Two ζήτησαν από την ομοσπονδία να υπάρξει salary cap την επόμενη σεζόν για να μην χρεοκοπήσουν κάποιες ομάδες.

🍺Από την άλλη η Leeds δεν καταλαβαίνει από ιούς και την 1η Ιουλίου θα υπογράψει τον Helder Costa από την Wolves.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page