top of page

Barman Tales 23/6


Κύμα καύσωνα αυτή την εβδομάδα στην Ελλάδα αλλά αντίστοιχες θερμοκρασίες έχουμε και στο μεταγραφικό παζάρι στην Αγγλία με το καλοκαίρι να είναι καυτό και τα νέα να εναλλάσσονται μερα με τη μέρα. Έτσι ο μπάρμαν μας σε μια εβδομάδα με πολλή μπύρα, αφού μέθυσε τους θαμώνες του, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού.

🍺Η περίπτωση του Christian Eriksen κάθε μέρα έχει ανατροπές αλλά η αλήθεια είναι πως προς το παρόν όλα είναι ανοιχτά και ποτέ δεν άλλαξε τίποτα. Ο 30χρονος Δανός έχει στα χέρια του προτάσεις από τις Brentford και Manchester United, με την Tottenham έχει μιλήσει μαζί του πριν 2 εβδομάδες και από τότε υπάρχει σιγή ιχθύος μιας και προς το παρόν προτεραιότητα της είναι η απόκτηση δεξιού μπακ. Ο παίχτης μέχρι την άλλη εβδομάδα θα αποφασίσει για το μέλλον του περιμένοντας πιθανή πρόταση της Tottenham. Μην ξεγράφετε πάντως την παραμονή του στην Brentford μιας και η ομάδα έχει καταθέσει πολύ καλή πρόταση και η σχέση του με τον Thomas Frank είναι άψογη.


🍺Και μιας και αναφέραμε Tottenham, η ομάδα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Djen Spence της Middlesbrough. Ο 21χρονος δεξιός μπακ εχει εκφράσει την προτίμηση του να γίνει κάτοικος Βόρειου Λονδίνου και όπως όλα δείχνουν αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.


🍺Η Arsenal ήταν πάρα πολύ δραστήρια αυτή την εβδομάδα και μετά την απόκτηση του Fabio VIeira, η ομάδα έκανε πρόταση στη Leeds για τον Raphinha η οποία απορρίφθηκε. Οι κανονιέρηδες θεωρείται σίγουρο πως θα επιστρέψουν με βελτιωμένη πρόταση, με τις Tottenham και Chelsea να κοιτούν τις εξελίξεις από απόσταση.Την ίδια ώρα σε καλό σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Gabriel Jesus.


🍺H Manchester United όπως όλα δείχνουν θα πουλήσει τον Dean Henderson στην Nottingham Forest και ήδη έχει βρει στο πρόσωπο του Daniel Bachmann της Watford, τον διάδοχο του.Λίγα πράγματα πάντως μέχρι στιγμής στο παζάρι για την Manchester United που βλέπει τους ανταγωνιστές της να δυναμώνουν και η ομάδα να μένει ακόμα απλά σε συζητήσεις με πιθανούς στόχους.


🍺Η West Ham ετοιμάζει πρόταση ύψους 25-30 εκ. λιρών στην Chelsea για τον Armando Broja ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Southampton ως δανεικός από τους Μπλε.


🍺Η Wolves είναι σε συζητήσεις με τον 25χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της Flamengoand, Gabriel Barbosa.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page