top of page

Barman Tales 23/9


Εβδομάδα League Cup αυτή που διανύουμε, κοινώς μία εβδομάδα που οι pubs στο νησί συνέχισαν να έχουν κόσμο και οι θαμώνες να απασχολούν τον μπάρμαν μας. Σε μία εβδομάδα με πολύ αλκόολ, ο μπάρμαν μας αφού μέθυσε τους θαμώνες του για ακόμα μία φορά, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Η Manchester United έχει κάνει τον Declan Rice τον τοπ μεταγραφικό της στόχο για το επόμενο καλοκαίρι. Οι φήμες λένε πως ο 22χρονος Άγγλος διεθνής είναι θερμός σε αυτή την προοπτική και απογοητεύτηκε που η West Ham του έβαλε τιμή στα 100 εκ. λίρες μπλοκάροντας με αυτό τον τρόπο οποιαδήποτε σκέψη για μεταγραφή στο προηγούμενο παράθυρο.

🍺Η Chelsea παρακολουθεί ως απλός παρατηρητής προς το παρόν τις εξελίξεις του Mathijs de Ligt στην Juventus. Σε περίπτωση που υπάρξει ενδεχόμενο να αποχωρίσει από τους Ιταλούς ο πάιχτης, οι Μπλε αναμένεται να είναι στους διεκδικητές.


🍺Με τον Aaron Ramsdale να παίρνει σιγά σιγά τη θέση βασικού στο σχήμα της Arsenal, η διοίκηση από το Γενάρη θα είναι έτοιμη να δεχτεί προτάσεις για τον Bernd Leno.


🍺Ο 22χρονος μέσος της Huddersfield, Lewis O’Brien, αναμένεται να ανανεώσει με την ομάδα παρά τις 4 προτάσεις της Leeds το καλοκαίρι οι οποίες απορρίφθηκαν από τη διοίκηση της Huddersfield.


🍺Η Premier League σκέφτεται στο επόμενο παράθυρο των εθνικών ομάδων να στείλει μέλη των εκάστοτε ομάδων στους παίχτες που θα ταξιδεύουν σε ‘’κόκκινες’’ χώρες. Σκοπός θα είναι να διασφαλίσουν πως τηρούνται όλα τα μέτρα σωστά και δεν μπαίνουν οι παίχτες σε ρίσκο.


🍺Aπό τις ξεχωριστές ειδήσεις της εβδομάδας είναι πως θα επιτραπεί σε ομάδες των Premier League και Championship, μέσω ενός πιλοτικού προγράμματος, να έχουν θέσεις για όρθιους φιλάθλους στα γήπεδα τους έπειτα από 27 χρόνια.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το 16o μας podcast το οποίο θα έχει άρωμα μπάρμαν μιας και θα μιλήσουμε για κάποιες ιστορικές μεταγραφές.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page