top of page

Barman Tales 24/12

#barmantales Όπως δεν παίρνουν ρεπό οι παίχτες στην Αγγλία, έτσι και ο μπάρμαν μας τους συμπαραστέκεται και μένει μακριά από άδειες. Αφού για άλλη μία εβδομάδα λοιπόν μέθυσε τους θαμώνες στην διαδικτυακή του pub, για ακόμα μία Πέμπτη, σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στο μεγάλο νησί την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Νέος μνηστήρας για τον Jack Grealish, μιας και σε περίπτωση αποχώρησης του Mo Salah το καλοκαίρι από την Liverpool, η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του. Το τι θα κάνει το καλοκαίρι ο Αιγύπτιος παραμένει άγνωστο.


🍺Ο παίχτης που είναι πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή τον Γενάρη είναι ο James Tarkowski της Burnley με West Ham και Leicester να είναι έτοιμες να πέσουν στην μάχη για την υπογραφή του 29χρονου αμυντικού.


🍺Όσο και αν γίνεται πλάκα για το αν θα σωθεί η Arsenal φέτος, η ομάδα έχει προνοήσει και σε περίπτωση που οι Λονδρέζοι πέσουν κατηγορία, οι παίχτες έχουν όρο στα συμβόλαια τους να δεχτούν 25% μείωση στους μισθούς, ήτοι 37,5 εκ. λίρες θα σωθούν από τα ταμεία της ομάδας.


🍺Η Everton θα προσφέρει ανανέωση συμβολαίου στον Lucas Digne με σκοπό να κόψει τις ορέξεις από επίδοξους μνηστήρες όπως η Manchester City.


🍺O Marcos Rojo είναι ξένο σώμα στην Manchester United και έτσι Newcastle και Sheffield United έχουν ενδιαφερθεί για να πάρουν τον παίχτη ως δανεικό τον Γενάρη.


🍺O πρόεδρος της Μαρσέιγ δήλωσε πως ο 27χρονος εξτρέμ Florian Thauvin θα μπορούσε να φύγει από την ομάδα τον Γενάρη και έτσι οι φήμες για το ενδιαφέρον της Leicester για τον παίχτη φούντωσαν ξανά.


🍺O Wayne Rooney θέλει να εκμεταλευτεί τα ‘’κονέ’’ του στην Manchester United και προσπαθεί να πείσει τον Phil Jones να έρθει στην Derby County. Για τον παίχτη ενδιαφέρονται επίσης οι Burnley και West Brom.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα! Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και μην ξεχάσετε να ακούσετε το τελευταίο μας podcast πριν την boxing day του Σαββάτου!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page