top of page

Barman Tales 24/2


Τελευταίο barman tales του χειμώνα και σιγά σιγά μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της ποδοσφαιρικής σεζόν κοινώς την Άνοιξη. Σε αυτό όπως φαίνεται ήπιαν και οι θαμώνες του μπάρμαν μας, οι οποίοι αφού τα ήπιαν για ακόμα μια εβδομάδα, του εκμυστηρευθήκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού, τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μια εβδομάδα.


🍺Η West Ham αύξησε την τιμή του Declan Rice από τα 100 εκ λιρες που ζητούσε το περασμένο καλοκαίρι σε 120 εκ. λόγω και του ενδιαφέροντος της Manchester United.


🍺Μένοντας στα της Manchester United, ο David De Gea είναι ανοιχτός στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο ανανέωσης με τους κόκκινους διαβόλους. Είμαστε σίγουροι πάντως πως το ίδιο επιθυμεί και η ίδια την ομάδα ειδικά μετά την εκπληκτική φετινή του χρονιά.


🍺H Chelsea στην περίπτωση που χάσει το καλοκαίρι τόσο τον Antonio Rudiger όσο και τον Andreas Christensen, θα κινηθεί πέρα από την περίπτωση του Joules Kounde και για τον Max Kilman της Wolves.

🍺Σε περίπτωση που η Liverpool αποφασίσει να πουλήσει τον Joe Gomez, οι δύο ομάδες που θα ενδιαφερθούν έντονα για την περίπτωση του είναι οι Newcastle και Aston Villa.

🍺H διοίκηση της Leicester παρά τις κακές εμφανίσεις συνεχίζει να στηρίζει τον Brendan Rodgers. Οι Αλεπούδες επίσης έχουν στο στόχαστρο τους για το καλοκαίρι τον 27χρονο Ιταλό εξτρέμ της Σασουόλο, Domenico Berardi.


🍺Ο τεράστιος Jonjo Shelvey αλλά και ο Fabian Schar είναι πολύ κοντά στην ανανέωση των συμβολαίων τους με τη Newcastle.

🍺Και στα της αγαπημένης μας Championship, η Nottingham Forest άνοιξε συζητήσεις ανανέωσης συμβολαίου με τον 20χρονο εξτρέμ της, Brennan Johnson με σκοπό να κόψει τις ορέξεις ομάδων της Premier League. Ενδεικτικά η ομάδα είχε απορρίψει τον Γενάρη πρόταση της Brentford ύψους 18 εκ. λιρών για τον παίχτη.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺




Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page