top of page

Barman Tales 24/9

#barmantales Επετειακός μπάρμαν σήμερα μιας και η συγκεκριμένη στήλη κλείνει 2 χρόνια χωρίς κανένα διάλειμμα! Κοινώς δεν έχει υπάρξει Πέμπτη εδώ και 2 χρόνια χωρίς την συγκεκριμένη στήλη και ο μπάρμαν μας γιορτάζει κερνώντας μπύρες! Παρά το γιορτινό κλίμα, παραμένει πιστός για ακόμα μία εβδομάδα στο ραντεβού του και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα από τις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Η Manchester United φαίνεται πως έστω και τώρα θα κάνει κάποια μεταγραφή με τον κορυφαίο της στόχο αυτή την στιγμή να είναι ο Alex Telles της Πόρτο. Ο 27χρονος αριστερός μπακ πιέζει την ομάδα του όσο η United προσπαθεί να ρίξει την τιμή του παίχτη που είναι στα 38 εκ. ευρώ.

🍺Η Arsenal έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τον 22χρονο μέσο της Λυών, Houssem Aouar.

🍺H Leicester βρίσκεται στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Ένας από τους στόχους είναι ο 19χρονος Γάλλος Wesley Fofana για τον οποίο μάλιστα έγινε πρόταση στην Σεντ-Ετιέν ύψους 32 εκ. ευρώ, η οποία όμως απορρίφθηκε από τους Γάλλους.

🍺Σε pub στο Newcastle ακούστηκε η φήμη πως η ομάδα ενδιαφέρεται για τον 26χρονο επιιθετικό της Νάπολι, Arkadiusz Milik.

🍺Για τον Fofana λοιπόν έκανε πρόταση και η West Ham στα 35 εκ. ευρώ και περιμένει απάντηση! Επίσης τα ‘’σφυριά" έχουν βάλει στο μάτι και τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό της Swansea, Joe Rodon.

🍺H Burnley βρίσκεται σε συζητήσεις με την Liverpool για την απόκτηση του Harry Wilson. Η Fulham βλέπει πως για να μείνει στην κατηγορία χρειάζεται ενίσχυση και ένας από τους στόχους που κοιτάζει είναι ο 22χρονος Άγγλος εξτρέμ, Ademola Lookman, ο οποίος αγωνίζεται στην Λειψία.

Εννοείται πως στα σχόλια μπορείτε να ρωτήσετε τον μπάρμαν για νέα της ομάδας σας.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page