top of page

Barman Tales 25/1


Διανύουμε το άτυπο winter break της Πρέμιερ Λιγκ αλλά οι θαμώνες του μπάρμαν μας μόνο break δεν κάνουν από τις μπύρες τους οι οποίες ρέουν άφθονες στην αγαπημένη τους παμπ. Έτσι λοιπόν πάνω από τα ποτήρια τους εκμυστηρεύτηκαν στον μπάρμαν μας τα σημαντικότερα νέα του νησιού, τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺H Newcastle είναι ανοιχτή στο να παραχωρήσει τον Miguel Almiron στη Σαουδική Αραβία(…) και έχει ψηλά στη λίστα της για αντικαταστάτη του τον Morgan Gibbs-White, τον οποίο όμως η Nottingham Forest πολύ δύσκολα θα αφήσει να φύγει από την ομάδα. 


🍺Η Tottenham είναι φαβορί για την απόκτηση του ταλαντούχου 18χρονου εξτρέμ της Club Bruges, Antonio Nusa. 


🍺H Manchester United πρότεινε τους Jadon Sancho και Antony στις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας ζητώντας 50 εκ. λίρες για τον καθένα. 


🍺Η Nottingham Forest βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ντόρτμουντ για τον δανεισμό του 21χρονου μέσου των Γερμανών, Giovanni Reyna. 


🍺H Brentford συμφώνησε με την Elfsborg για την απόκτηση του 22χρονου Ισλανδού τερματοφύλακα Hakon Valdimarsson έναντι 2,6 εκ. λιρών. 


🎙Και στα δικά μας. αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα τους λόγους και τις συνέπειες της απόβασης των Αμερικανών επενδυτών στο Αγγλικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια. 


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα! 


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 2/5

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

bottom of page