top of page

Barman Tales 25/2


Μία πολύ ήσυχη εβδομάδα από πλευράς νέων στο νησί, με το σημαντικότερο βέβαια να είναι αυτό της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα τον Μάιο.

Για ακόμα μία εβδομάδα πάντως ο μπάρμαν μας αφού μέθυσε τους θαμώνες του, έμαθε, φίλτραρε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις διαδικτυακές pubs του νησιού.


🍺Tottenham και Borussia Dortmund ενδιαφέρονται για τον Dean Henderson της Manchester United. Ο 23χρονος τερματοφύλακας, δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα και αξίζει να πούμε πως άρεσε αρκετά στον Jose Mourinho από όταν ήταν στο τιμόνι της Manchester United.


🍺H West Ham θέλει να κάνει μόνιμο τον δανεισμό του Jesse Lingard από την Manchester United. Την περίπτωση του 28χρονου Άγγλου κοιτάζει και η Leicester.

🍺Στη μεριά του Manchester από την άλλη, φαίνεται πως η United δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα ανανέωσης ενός ακόμα χρόνου που έχει για τον Juan Mata.


🍺Η Everton έχει βάλει στο στόχαστρο και λογικά θα τον κυνηγήσει κιόλας, το δεξί φουλ μπακ της Norwich, Max Aarons. Η τιμή του υπολογίζεται κοντά στα 30 εκ. λίρες.


🍺Ο Jose Mourinho φαίνεται πως περνάει εξετάσεις στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Tottenham. Σε περίπτωση αμομάκρυνσης του πάντως η διοίκηση των Spurs έχει σε υψηλή εκτίμηση τον Brendan Rodgers της Leicester.


🍺Και μιας και είπαμε Leicester, η ομάδα όπως έχουμε ξαναπει το καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση σέντερ φορ. Ένα όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του πρώτου σκόρερ (και παιχταρά θα προσθέσουμε) της Championship του 24χρονου Ivan Toney της Brentford.


🍺Και στα της αγαπημένης μας Championship, η Barnsley ενεργοποίησε τον όρο ανανέωσης του συμβολαίου του Victor Adeboyejo για 12 μήνες μετά και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του 23χρονου παίχτη από την έλευση του Valerien Ismael στον πάγκο της ομάδας.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 9/5

Barman Tales 2/5

Barman Tales 25/4

bottom of page