top of page

Barman Tales 25/4


Εβδομάδα με επιπλέον ματς Πρέμιερ Λιγκ σημαίνει ένα πράγμα για τον μπάρμαν μας. Επιπλέον μπύρες για τους θαμώνες του και ακόμα περισσότερα νέα για τον ίδιο! Αφού λοιπόν για ακόμα μία εβδομάδα πότισε τους θαμώνες του, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού για την εβδομάδα που μας πέρασε. 


🍺Arsenal και Manchester City ενδιαφέρονται για τον Bruno Guimaraes της Newcastle. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος όμως έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει κάτοικος Newcastle όπου μάλιστα φέτος αγόρασε και καινούριο σπίτι στην πόλη. 


🍺Η Manchester United μπορεί να έχει συμφωνήσει με τον Dan Ashworth ώστε να είναι ο νέος της αθλητικός διευθυντής της ομάδας αλλά ακόμα δεν τα έχει βρει με τη Newcastle για την αποζημίωση του. Μάλιστα ακούγεται πως η διαφορά της αξίωσης της αποζημίωσης των δύο ομάδων είναι 13 εκ. λίρες.


🍺Ο Julen Lopetegui είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον David Moyes το καλοκαίρι στον πάγκο της West Ham.


🍺H Arsenal κοιτάζει από κοντά την περίπτωση του 20χρονου Σλοβένου επιθετικού της Λειψίας, Benjamin Sesko. 


🍺Σε περίπτωση που η Dortmund φτάσει στον τελικό του Champions League, τότε η Manchester United θα λάβει το ποσό των 4 εκ. ευρώ λόγω μια ειδικής συμφωνίας που υπάρχει στο δανεισμό του Jason Sancho. 


🎙Και στα δικά μας αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα τον καλύτερο παίχτη κάθε ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ για τη φετινή σεζόν. 


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 2/5

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page