top of page

Barman Tales 25/5


Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μία ανάσα πριν το τέλος της σεζόν στην Αγγλία και την έναρξη της πιο τρελής περιόδου για τους παράγοντες των ομάδων κοινώς τη μεταγραφική περίοδο. Έτσι ο μπάρμαν μας έχει ήδη ξεκινήσει να κερνάει μπύρες και να καλοπιάνει τους θαμώνες του ώστε αυτοί να του εκμυστηρεύονται τα μυστικά του νησιού. Αυτό λοιπόν έκανε και αυτή την εβδομάδα και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού για την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺H Tottenham έχει βρει στο πρόσωπο του Arne Slot της Feyenoord τον ιδανικό προπονητή για τον πάγκο της ομάδας. Η διοίκηση της ομάδας αναμένεται σύντομα να κάνει κίνηση για την απόκτηση του.


🍺Η Arsenal θέλει να ενισχυθεί σημαντικά το καλοκαίρι ώστε να παραμείνει διεκδικήτρια του τίτλου. Οι κανονιέρηδες πέρα από τον Declan Rice θα κινηθούν επιθετικά και για την απόκτηση του Ilkay Gundogan, σε περίπτωση που o Γερμανός αποχωρήσει από την Manchester City.


🍺Η Manchester United έχει βάλει στο στόχαστρο της τον 18χρονο επιθετικό της Brighton, Evan Ferguson, όχι όμως για το τωρινό μεταγραφικό παράθυρο αλλά για αυτό του επόμενου καλοκαιριού, καθώς θέλουν να δουν πρώτα την εξέλιξη του παίχτη την ερχόμενη σεζόν. Για αυτό το καλοκαίρι οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την ομάδα να έχει προσεγγίσει τον Neymar.


🍺Η Liverpool βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του Alexis Mac Allister, ο οποίος αν όλα πάνε καλά θα είναι και η πρώτη μεταγραφή αυτού του καλοκαιριού για την ομάδα του Μερσεισαιντ.


🍺Η Everton σκοπεύει να πουλήσει τον 21χρονο Βέλγο μέσο της, Amadou Onana, τον οποίο κοστολογεί στα 60 εκ. λίρες και με τα χρήματα αυτά θέλει να χρηματοδοτήσει τις καλοκαιρινές της μεταγραφές.


🍺Η Nottingham Forest θέλει να κρατήσει τους Keylor Navas και Renan Lodi και μετά το πέρας των δανεισμών τους από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με τις πολύ όμορφες ιστορίες των Luton Town και Coventry City που αγωνίζονται στον τελικό των πλέι οφ της Championship του Σαββάτου.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page