top of page

Barman Tales 25/8


Μπαίνουμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών στην Αγγλία με τους θαμώνες των pubs να βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση ώστε να μην χάσουν κανένα νέο της επικαιρότητας. Έτσι για ακόμα μία εβδομάδα, αφού ο μπάρμαν μας επιβράβευσε τους θαμώνες του για τις πληροφορίες ποτίζοντας τους μπύρες, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού.

 

🍺Δεν είναι μυστικό πως η Chelsea ενδιαφέρεται για τον Anthony Gordon της Everton. H ομάδα του Liverpool φαίνεται όμως πως πέρα από χρήματα, ζητάει και είτε τον Conor Gallagher είτε τον Armando Broja ως μέρος της συμφωνίας για να παραχωρήσει τον 21χρονο Άγγλο εξτρέμ.

 

🍺Η Manchester United ελπίζει να κλείσει την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών έναν επιθετικό και έναν τερματοφύλακα. Στα του επιθετικού η ομάδα ετοιμάζει νέα πρόταση για τον 22χρονο επιθετικό του Ajax, Antony, με την ομάδα να είναι αισιόδοξη πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Από την άλλη στο κομμάτι του τερματοφύλακα, η ομάδα έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού στην Newcastle για τον Martin Dubravka.


🍺Και μιας και είπαμε Newcastle, η ομάδα κατέθεσε πρόταση ρεκόρ ύψους 60 εκ. λιρών για τον 22χρονο επιθετικό της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Alexander Isak.

 

🍺Η Arsenal ενδιαφέρεται για τον Pedro Neto της Wolves, αλλά η ομάδα θα κινηθεί στην απόκτηση του μόνο αν αποχωρήσει ο Pepe από την ομάδα, με τις Leicester και Νις να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.


🍺H Everton είναι σε συζητήσεις με την Manchester United για την απόκτηση του 21χρονου μέσου, James Gardner. Επίσης η ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 12 εκ. λιρών για τον Ben Brereton Diaz της Blackburn.

 

🍺Στα της αγαπημένης μας Championship, η Watford μετά και το ναυάγιο με την Aston Villa αποφάσισε όχι απλά να μην πουλήσει τον Ismaila Sarr, αλλά μάλιστα είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο πολυετές συμβόλαιο.

 

🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή θα ανέβει το νέο μας podcast στο οποίο θα αναλύσουμε την περίπτωση της Nottingham Forest και τους λόγους των τόσων πολλών και δαπανηρών μεταγραφών της.

 

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page