top of page

Barman Tales 26/11

#barmantales Με ή χωρίς lockdown ο μπάρμαν μας δεν πτοείται και παραμένει πάντα πιστός στο ραντεβού του με εσάς κάθε Πέμπτη. Οι τακτικοί θαμώνες στην διαδικτυακή του pub ήταν και αυτοί εκεί όπως καθε εβδομάδα. Έτσι για ακόμα μία εβδομάδα, αφου πρώτα τους πότισε, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις διαδικτυακές pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Έβγαλαν πολλά καλούδια οι συζητήσεις του Pep Guardiola κατά την διάρκεια την ανανέωσης του συμβολαίου του. Τα πιο σημαντικά είναι πως ο Ισπανός τεχνικός θέλει στο μέλλον να κυνηγήσει τον Jack Grealish ή τον Harry Kane στην νέα εποχή της City.

🍺Έχουμε και κάποιους φίλους της λέσχης της City εδώ μέσα οπότε βρε αλάνια πείτε μας στα σχόλια τι άλλο συζητήθηκε!

🍺Επίσης ο Pep ψάχνει σιγά σιγά και τον διάδοχο του Sergio Aguero με ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα να είναι ο 21χρονος Ουρουγουανός Darwin Nunez της Benfica.

🍺Ο Frank Lampard είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Thiago Silva και με την νέα χρονιά αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του παίχτη ώστε να μείνει κάτοικος δυτικού Λονδίνου για ακόμα μία χρονιά.

🍺Η Everton έχει βάλει στο μάτι 3 παίχτες της Tottenham για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τους Paulo Gazzaniga, Dele Alli και Harry Winks και ελπίζει να αποκτήσει έναν από αυτούς.

🍺Στην Arsenal έχει προταθεί ο Christian Eriksen αλλά μάλλον πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο να κυνηγήσει τον 22χρονο μέσο της Sheffield United, Sander Berge.

🍺Η διοίκηση της West Brom έκανε συζητήσεις με μία κοινοπραξία εταιριών από την Αμερική για πιθανή πώληση της έναντι 150 εκ. λιρών.

🍺Προς Σκωτία μεριά, η Celtic θέλει να μονιμοποιήσει τον δανεισμό του 27χρονου εξτρέμ Diego Laxalt από την Μίλαν. Από την άλλη η Rangers ετοιμάζεται να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ryan Kent με τις νέες του απολαβές να φτάνουν τις 30,000 λίρες την εβδομάδα.

🍺Και μία γρήγορη ματιά στην Championship, η Sheffield Wednesday ακούγεται πως ετοιμάζει πρόταση για τον πρώην άσσο της Leicester, τον 28χρονο φορ Ahmed Musa ο οποίος είναι ελεύθερος.

Όπως ξέρετε, στα σχόλια μπορείτε να ρωτήσετε για την ομάδα σας και ο μπάρμαν μας θα σας απαντήσει.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page