top of page

Barman Tales 26/3

#barmantales #barmanstayshome Κλειστές οι pubs, κλειστά όλα και στην Αγγλία πλέον, αλλά αν νομίζατε πως ο μπάρμαν δεν θα ήταν εδώ την Πέμπτη είστε γελασμένοι. Βάζοντας πλέον μπύρα μόνο στον εαυτό του, τάζει μέσω μηνυμάτων κερασμένες μπύρες σε τακτικούς του πελάτες για όταν περάσει όλο αυτό και αυτοί σε αντάλλαγμα του λένε τα πιο hot νέα τα οποία και σας μεταφέρει


🍺Η Sheffield United ανακοίνωσε στους παίχτες της πως θα υπάρξουν υψηλά πρόστιμα σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να κρατήσουν την φυσική τους κατάσταση όσο διαρκέσει όλη αυτή η περίοδος παραμονής στο σπίτι.

🍺Ο Andrea Radrizzani, ιδιοκτήτης της Leeds, ανέφερε πως τον Γενάρη προσπάθησε να φέρει είτε τον Zlatan Ibrahimovic είτε τον Edinson Cavani στην ομάδα.

🍺Η Chelsea ενδιαφέρεται για τον Marc Cucurella και ετοιμάζει πρόταση ύψους 23 εκ. λιρών για τον φουλ μπακ της Χετάφε.

🍺Carlo Ancelotti θέλει να φέρει στην Everton, όσο δύσκολο και αν είναι, τον Ciro Immobile από την Lazio.

🍺O Jose Mourinho βοηθάει τους ηλικιωμένους ανθρώπους γύρω από το προπονητικό κέντρο των Spurs στο Enfield του Λονδίνου, πηγαίνοντας τους φαγητό και ό,τι άλλο χρειάζονται. Μία κερασμένη μπύρα στον Πορτογάλο παρακαλώ

🍺Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Michael Dell του οποίου η περιουσία αγγίζει τα 31,2 δις. δολλάρια εξετάζει την αγορά της Derby County.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα. Ραντεβού τη επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page