top of page

Barman Tales 26/8


Τελευταίο πενθήμερο της μεταγραφικής περιόδου και όπως καταλαβαίνετε ο μπάρμαν μας δεν έχει σταματήσει να κερνάει μπύρες ώστε να του εκμυστηρεύονται οι θαμώνες του τα μεταγραφικά μυστικά του νησιού. Για ακόμα μία εβδομάδα όμως έκανε το καθήκον του και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα μέσα από τη σταθερή του στήλη.


🍺Τις τελευταίες μέρες έχει ακουστεί έντονα πως η Manchester City ενδιαφέρεται για τον Christiano Ronaldo. Η αλήθεια είναι πως ο Jorge Mendes ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της City αλλά το deal φαίνεται πως κολλάει στο ότι η Juventus ζητάει 30 εκ. ευρώ τα οποία οι Άγγλοι δεν προτίθενται να δώσουν. Δύσκολα θα έχουμε γάμο στο συγκεκριμένο φλερτ.


🍺H Chelsea είναι ξεκάθαρο πως θέλει να κάνει δικό της τον Jules Kounde της Σεβίλλης. Έχει συμφωνήσει με τον παίχτη και τώρα μένει να καλύψει τη ρήτρα της Σεβίλλης ύψους 80 εκ. ευρώ. Για να καταθέσει πρόταση όμως θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των Kurt Zouma και West Ham ώστε να μπορέσουν οι μπλε να πάρουν τα χρήματα από αυτή την πώληση και να χρηματοδοτήσουν αυτή την πρόταση στη Σεβίλλη. Η συγκεκριμένη μεταγραφή λογικά θα μας πάει μέχρι τις 31 του μήνα. Επίσης οι ‘’Μπλε’’ έχουν καταθέσει πρόταση δανεισμού και για τον Saoul της Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς υποχρεωτική οψιόν αγοράς.


🍺Η Tottenham έχει βάλει σαν προτεραιότητα της τον Adama Traore της Wolves, πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο. Η πρώτη πρόταση της για δανεισμό απορρίφθηκε, αλλά φημολογείται πως θα επιστρέψει με καλύτερη πρόταση προς τους λύκους.


🍺H West Ham ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον 23χρονο εξτρέμ Nikola Vlasic, σε περίπτωση που ο Jesse Lingard μείνει στην Manchester United (όλα δείχνουν πως θα μείνει). Η ομάδα επίσης είναι σε συζητήσεις με τη μεριά του Kurt Zouma, οι οποίες ναι μεν χθες δεν κύλησαν καλά, αλλά υπάρχει η ελπίδα πως θα βρεθεί η χρυσή τομή. Με την Chelsea τα έχει βρει η West Ham και μένει μόνο η μεριά του παίχτη πλέον.


🍺Η Wolves ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό τη Λιλ, Sven Botman. Για τον παίχτη θα ενδιαφερθεί και η Σεβίλλη αν αποχωρήσει ο Kounde από την ομάδα. Η Wolves θα εκκινήσει συζητήσεις με τους Γάλλους σήμερα ή αύριο.


🍺H Burnley το έχει πάρει χαμπάρι πως αν μείνει άπραγη στις μεταγραφές κινδυνεύει να γίνει θαμώνας της Championship του χρόνου και γι’αυτό κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Λυών, Maxwel Cornet για τον οποίο δαπάνησε 15 εκ. λίρες. Η πρόταση έγινε δεκτή από τους Γάλλους και τώρα μένει να συμφωνήσει και ο παίχτης να γίνει κάτοικος Turf Moor.

🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας podcast το οποίο θα έχει μία πολύ ιδιαίτερη θεματική η οποία θα συνδυάζει ποδόσφαιρο και showbiz. Πως γίνεται αυτό; Stay tuned!


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page