top of page

Barman Tales 27/1


Από τις σπάνιες φορές που στην Αγγλία ζούμε πιο ζεστή εβδομάδα απ’ότι στην Ελλάδα! Σαν συμβουλή ο μπάρμαν μας έχει να σας προτείνει να μένετε στα ζεστά, να κρατάτε τα ποτήρια της μπύρας σας στο μπαλκόνι, να πίνετε μπύρες και να μην βλέπετε ειδήσεις αλλά μόνο ποδόσφαιρο για να έχετε και μία καλή ψυχική υγεία. Όλα τα παραπάνω τα κάνουν οι θαμώνες του μπάρμαν μας οι οποίοι για ακόμα μία εβδομάδα, αφού τα ήπιαν, εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα στον μπάρμαν μας ο οποίος για ακόμα μία εβδομάδα σας τα μεταφέρει.


🍺Η πιο πολυσυζητημένη θέση αυτή τη στιγμή στην Αγγλία είναι αυτή του επόμενου προπονητή της Everton. Ο γνωστός μας Βίτορ Περέιρα είναι στην Αγγλία και έχει συζητήσει με την ομάδα, αλλά κάθε άλλο παρά κλεισμένος είναι, μιας και η διοίκηση συζητάει παράλληλα με τον Frank Lampard για τον πάγκο της ομάδας.


🍺Η περίπτωση του Adama Traore στην Tottenham από σχεδόν κλεισμένη φαίνεται πως γίνεται πολύπλοκη μιας και ακούγεται πως για τον παίχτη ενδιαφέρεται και η Barcelona.Αυτός που φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα είναι ο Μαροκινός μέσος της Φιορεντίνα, Sofyan Amrabat για τον οποίο ετοιμάζεται πρόταση δανεισμού για 6 μήνες με οψιόν αγοράς 16 εκ. ευρώ.


🍺Η Brighton απέρριψε την πρόταση της Newcastle για τον κεντρικό της αμυντικό (και φαν της Newcastle) Dan Burn ύψους 7 εκ. λιρών. Αλλά η Newcastle αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση.


🍺Ο Donny van de Beek κάθε μέρα πλησιάζει όλο και πιο πολύ στην Crystal Palace για το δανεισμό του για 6 μήνες στην ομάδα του Λονδίνου.


🍺West Ham και Watford ενδιαφέρονται για την υπογραφή του 24χρονου αμυντικού της Liverpool, Nat Phillips.


🍺H Southampton ενδιαφέρεται για τον Dele Alli και εξετάζει αν μπορεί να τον αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το τέλος της χρονιάς. Βέβαια αν το φλερτ μεταξύ Newcastle και Lingard δεν ευδοκιμήσει, τότε αναμένουμε να δούμε και νέο μνηστήρα από την ομάδα του βορρά για τον Dele Alli.

🍺Η Burnley βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 29χρονου Κροάτη μέσου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Mislav Orsic.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page