top of page

Barman Tales 27/10


Το πιο περίεργο Μουντιάλ της ζωής μας πλησιάζει και οι ομάδες έχουν μπει στην τελική τους ευθεία με τις pubs στην Αγγλία να έχουν γεμίσει με κόσμο και την ποδοσφαιρική δράση να μην σταματάει κυριολεκτικά ποτέ. Μέσα από μία τέτοια ποδοσφαιρική pub λοιπον, ο μπάρμαν μας αφού έμαθε από τους θαμώνες του τα σημαντικότερα νέα του νησιού, σας τα μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺H Arsenal θα στηρίξει τον Mikel Arteta με ένα ποσό μέχρι 50 εκ. λίρες το Γενάρη σε περίπτωση που ο Ισπανός τεχνικός αποφασίσει πως θέλει η ομάδα ενίσχυση ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.


🍺Ο Erik ten Hag θέλει να κρατήσει τον Cristiano Ronaldo στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, αρκεί να δεχτεί ο Πορτογάλος σούπερσταρ τον μειωμένο του ρόλο στην ομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση θα τον αφήσει να φύγει τον Γενάρη.


🍺Η Chelsea θέλει να ξεκινήσει τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Mateo Kovacic μετά το Μουντιάλ. Το τωρινό του συμβόλαιο λήγει του χρόνου το καλοκαίρι και η ομάδα θέλει να τον δέσει στο Λονδίνο.


🍺H Tottenham σκέφτεται να αφήσει τον Γενάρη τους Brian Gil και Japhet Tanganga να αποχωρήσουν από την ομάδα, καθώς και να δώσει ως δανεικό τον Djed Spence.


🍺Leicester και Southampton ενδιαφέρονται για τον 22χρονο Μαροκινό εξτρέμ της Τουλούζ, Zakaria Aboukhlal.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, το νέο μας επεισόδιο Matchdays θα πάρει παράταση για την άλλη εβδομάδα (για καλό λόγο που θα μάθετε σύντομα), αλλά αντί αυτού θα ανεβάσουμε νέο πόντκαστ-ανάλυση για την πορεία και τους λόγους της εξαιρετικής εικόνας της φετινής Arsenal. That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page