top of page

Barman Tales 27/2

#barmantales Όπως κάθε Πέμπτη έτσι και σήμερα, ο μπάρμαν μας πιστός στο ραντεβού του με εσάς, σας μεταφέρει τις πιο σημαντικές φήμες που συζητήθηκαν στις pubs του μεγάλου νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Αν ακούσετε φήμες για Barcelona και παίχτη της Liverpool μην τις πιστέψετε. Στο deal με τον Coutinho, συμφωνήθηκε όρος πως αν η Barcelona θέλει να αγοράσει παίχτη της Liverpool στα επόμενα 3 χρόνια, τότε θα πρέπει να πληρώσει 100 εκ. ευρώ πάνω από την κανονική τιμή του παίχτη σαν μπόνους.

🍺Ο Willian ανέφερε πως η τελευταία πρόταση της Chelsea ήταν χαμηλότερη από τις απαιτήσεις του και πως η συμφωνία είναι πλέον δύσκολη.

🍺Η Tottenham έχει βάλει στο στόχαστρο τον Emil Forsberg της Λειψίας, με την Manchester United να καλοβλέπει επίσης την περίπτωση του παίχτη.

🍺H Manchester United έχει αποφασίσει να πουλήσει τους Jesse Lingard και Andreas Pereira το καλοκαίρι.

🍺Η Arsenal σκέφτεται να πληρώσει την ρήτρα των 21 εκ. λιρών στην Barcelona για τον 21χρονο φουλ μπακ Marc Cucurella, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Χετάφε.

🍺Επίσης η Arsenal προσπαθεί να οργανώσει φιλικό απέναντι στην Villarreal, το καλοκαίρι στο Emirates Stadium, ως αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για τους Santi Cazorla και Arsene Wenger.

That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page