top of page

Barman Tales 27/4


Εβδομάδα με εμβόλιμη αγωνιστική σημαίνει εβδομάδα με άφθονη μπύρα για την παμπ του μπάρμαν μας και όπως είναι εύκολα κατανοητό δεν άφησε παραπονεμένους τους σταθερούς θαμώνες του. Αφού λοιπόν τους πότισε με μπύρες, αυτοί με τη σειρά τους του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μια εβδομάδα.


🍺Η Manchester United αναμένεται να ενδιαφερθεί για τον Harry Kane το καλοκαίρι. Ο 29χρονος Άγγλος επιθετικός δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Tottenham, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για την περίπτωση του.


🍺H Chelsea όπως όλα δείχνουν την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει τον Mauricio Pochettino ως τον επόμενο προπονητή της ομάδας και ένα από τα πρώτα πράγματα που θα ξεκαθαρίσει η ομάδα είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Romelu Lukaku από τον δανεισμό του στην Ίντερ.


🍺Η Crystal Palace έχει προσφέρει συμβόλαιο ύψους 200,000 λιρών την εβδομάδα στον Wilfried Zaha. Το τωρινό συμβόλαιο του παίχτη λήγει το καλοκαίρι και πλέον η ομάδα αναμένει την απάντηση του.


🍺Liverpool και Manchester United αναμένεται να ενδιαφερθούν το καλοκαίρι για τον Alexis Mac Alister της Brighton.


🍺H Newcastle κοιτάζει από κοντά την περίπτωση του Raphinha, με τον παίχτη να αναμένεται να απασχολήσει την ομάδα σε περίπτωση αποχώρησης του από την Barcelona.


🍺H Aston Villa ενδιαφέρεται για τον Emile Smith Rowe της Arsenal, ο οποίος είναι απογοητευμένος με τον πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής του στους κανονιέρηδες.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα την πολυδιαφημισμένη και πολυαγαπημένη Ρέξαμ.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page