top of page

Barman Tales 27/5


Ακόμα μία σεζόν της Premier League μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και αυτό πρακτικά σημαίνει πως ξεκινάει η αγαπημένη εποχή του μπάρμαν μας και αυτή δεν είναι άλλη από το καλοκαίρι και το μεταγραφικό παζάρι. Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο μπάρμαν μας θα βαράει υπερωρίες για να ακούει και να φιλτράρει όλες τις φήμες και να σας μεταφέρει τα πιο αξιόπιστα νέα που ακούγονται στις pubs του νησιού κάθε εβδομάδα.


🍺Πολύ σύντομα αναμένεται να μάθουμε το ποιος θα κάτσει στον πάγκο της Tottenham. H ομάδα έχει κρατήσει κρυφές όλες τις συζητήσεις με τους στόχους της. Αυτή την εβδομάδα ακούστηκε έντονα πως η ομάδα μίλησε με τον Roberto Martinez αλλά κάτι τέτοιο μάλλον φαίνεται πως δεν ισχύει.Το όνομα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες 2 μέρες είναι αυτό του Mauricio Pochettino με τον οποίο ο Daniel Levy έχει κρατήσει άψογες σχέσεις. Η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη με το συμβόλαιο του στην PSG να λήγει σε ένα χρόνο αλλά η επιθυμία φαίνεται να υπάρχει και από τις δύο πλευρές συνεπώς τίποτα δεν αποκλείεται.


🍺H Leicester είναι πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφή για το καλοκαίρι με τον 22χρονο μέσο της Λιλ, Boubakary Soumare να είναι έτοιμος να υπογράψει με την ομάδα. Το ύψος της μεταγραφής θα είναι 20 εκ. ευρώ. Για την ιστορία, για τον παίχτη είχε ενδιαφερθεί και η Newcastle αλλά η πρόταση της τον Γενάρη είχε απορριφθεί από τη Λιλ.


🍺Η Wolves ετοιμάζεται να μπει σε μία φάση ανοικοδόμησης της ομάδας και ένας από τους παίχτες που θέλει να πουλήσει είναι ο Ruben Neves ο οποίος κοστολογείται στα 35 εκ. λίρες.

🍺Ο παίχτης που θα πάρει σίγουρα μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι θα είναι ο MVP της φετινής Championship, Emi Buendia της Norwich. Arsenal και Aston Villa θα κονταροχτυπηθούν για την υπογραφή του με την τιμή του παίχτη να είναι 40 εκ. λίρες εκ των οποίων κάποια από αυτά θα πάνε στην Χετάφε μιας και υπάρχει όρος μεταπώλησης στο συμβόλαιο του Αργεντίνου.


🍺Η West Ham έχει καλομάθει με τους Τσέχους και πλέον ενδιαφέρεται για τον 23χρονο μέσο της Σπαρτάκ Μόσχας, Alex Kral.


🍺Ο Theo Walcott όπως ξέρετε θα παραμείνει στην Southampton και μετά το πέρας του δανεισμού του από την Everton. Ήταν τέτοια η θέληση του Άγγλου εξτρέμ να μείνει στην ομάδα που δέχτηκε 50% μείωση στον μισθό του (75,000 λίρες την εβδομάδα θα λαμβάνει πλέον) και απέρριψε και προτάσεις από την Αμερική.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 4/7

Barman Tales 23/5

Barman Tales 16/5

Comentarios


bottom of page