top of page

Barman Tales 28/1


Τελευταία Πέμπτη πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και οι φήμες δίνουν και παίρνουν στις διαδικτυακές pubs του νησιού. Οι θαμώνες του μπάρμαν μας σταθερά μεθυσμένοι, του μεταφέρουν τα νέα που μαθαίνουν και αυτός με την σειρά του αφού τα φιλτράρει, σας μεταφέρει, για ακόμα μία εβδομάδα, τα σημαντικότερα από αυτά.


🍺 Ο Dele Ali έχει χάσει τις τελευταίες δύο προπονήσεις της Tottenham και οι φήμες πως θα πάει ως δανεικός στην PSG οργιάζουν. Με αφορμή αυτές τις διαπραγματεύσεις οι Λονδρέζοι μίλησαν με τους Γάλλους για να δουν την περίπτωση του Angel di Maria ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Αν έπρεπε να μαντέψουμε πάντως πιστεύουμε πως ο Alli θα παραμείνει στην Tottenham τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.


🍺 Μιλώντας για PSG, οι Γάλλοι έχουν πολλές παρτίδες όπως φαίνεται με το Λονδίνο μιας και ακούγεται πως είναι έτοιμοι να προσφέρουν τον Julian Draxler στην Arsenal με αντάλλαγμα τον Matteo Guendouzi.


🍺 Η West Ham προσέγγισε την Manchester United για τον δανεισμό του Jesse Lingard. Το θέμα έιναι πλέον στον Ole Gunnar Solskjaer, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα επιτρέψει τον συγκεκριμένο δανεισμό. Αν ο δανεισμός πραγματοποιηθεί η West Ham θα σταματήσει να ψάχνει για επιθετικό.


🍺Το σίριαλ αυτής της εβδομάδας είναι της πιθανής μεταγραφής του Christian Benteke στην West Brom. Το πιο πιθανό όμως είναι πως ο Βέλγος επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος ανατολικού Λονδίνου.


🍺 Ο Rafa Benitez έφυγε από την Κίνα και πλέον θέλει να επιστρέψει στην Premier League. Δεν υπάρχει καμία φήμη για ομάδα που να τον θέλει αλλά πρέπει να τονίσουμε την θέληση του Ισπανού. Και σε συνυασμό με τις φήμες για πιθανή απομάκρυνση του Steve Bruce από την Newcastle εμείς απλά το αναφέρουμε και το αφήνουμε εδώ…


🍺 Η Liverpool είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 16χρονου μεσοεπιθετικού της Derby County, Kaide Gordon. Tο ύψος της μεταγραφής θα είναι στο 1 εκ. λίρες.


🍺 Και στα της αγαπημένης μας Championship, η Middlesbrough είναι πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του Yannick Bolasie από την Everton. Τρίτη και φαρμακερή για την Boro μιας και είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, χωρίς επιτυχία όμως.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page