top of page

Barman Tales 28/10


Επεισοδιακή η εβδομάδα που μας πέρασε με τους προπονητές να έχουν την τιμητική τους. Με όρεξη προπονητολαγνίας οι θαμώνες του μπάρμαν μας, αφού ήπιαν κάποιες μπύρες παραπάνω και πάλι, του ομολόγησαν όλα τα μυστικά τους. Έτσι και αυτός για ακόμα μία εβδομάδα είναι εδώ και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Στο καυτό θέμα της εβδομάδας είναι αυτό του Ole Gunnar Solskjaer. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως έχει 3 παιχνίδια για να σώσει την θέση του, αλλά υπάρχουν φωνές που λένε πως αν χάσει το ματς του Σαββάτου απέναντι στην Tottenham, τότε θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Διακαής πόθος της ομάδας πάντως είναι ο Mauricio Pochettino.


🍺Ο Marc Overmars θα αφήσει τον Ajax για να γίνει τεχνικός διευθυντής της Newcastle τον Ιανουάριο.

🍺Ο Paulo Fonseca είναι το φαβορί για την θέση του προπονητή στην Newcastle αλλά η διοίκηση της ομάδας ακόμα δεν έχει καταλήξει στον επικρατέστερο, μιας και έχουν ενδοιασμούς για τον 48χρονο τεχνικό.


🍺O Antonio Rudiger δεν ανανεώνει με την Chelsea και όσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να αποχωρήσει από την ομάδα, με τις Tottenham, PSG και Juventus να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίχτη.

🍺Tottenham, Aston Villa και Everton ενδιαφέρονται για τον αμυντικό της Stoke city, Harry Souttar.


🍺Με το μέτρο των 5 αλλαγών να έχει προταθεί να γίνει μόνιμο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έπειτα και από τη νέα παράταση που πήρε, η πίεση προς την Premier League να ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Να θυμίσουμε πως ενώ στις κατηγορίες της EFL και στα Αγγλικά κύπελλα επιτρέπονται 5 αλλαγές, στην Premier League επιτρέπονται μόλις 3.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, με μικρή καθυστέρηση λόγω του τελευταίου μας βίντεο ''Matchdays'', αύριο θα βγει το νέο μας podcast το οποίο θα είναι η φυσική συνέχεια του τελευταίου μας.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page