top of page

Barman Tales 28/5

#barmantales Κάθε βδομάδα που περνάει είναι και μία εβδομάδα πιο κοντά στην επανέναρξη της Premier League, πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο barman μας σε εύθυμη διάθεση λοιπόν, για ακόμα μία Πέμπτη σας μεταφέρει τα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέραε.


🍺Μην το δένετε κόμπο πως το deal της Newcastle θα πραγματοποιηθεί. Ο World Trade Organization ανέφερε στην Premier League πως οι νέοι επίδοξοι ιδιοκτήτες της ομάδας βρίσκονται πίσω από το παράνομο streaming αθλητικού καναλιού στην Σαουδική Αραβία. Το συγκεκριμένο κανάλι κάνει και streaming της Premier League.

🍺Περίπου ένα χρόνο μετά την δήλωση του πως ήρθε στην Arsenal για να κερδίσει τίτλους, ο David Luiz φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, μιας και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και δεν υπάρχει πρόθεση για ανανέωση από την ομάδα.

🍺Η Chelsea ενδιαφέρεται για τον Nicolas Tagliafico για τον οποίο ο Ajax ζητάει 22.4 εκ. λίρες.

🍺Ο Willian είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει από την Chelsea και πλέον η μάχη έχει ανάψει για τα καλά μεταξύ Arsenal και Tottenham για την υπογραφή του το καλοκαίρι.

🍺Η Wolves σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για για τον 24χρονο Πορτογάλο μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβώνας Joao Palhinha, ο οποίος έχει ρήτρα 18 εκ. λίρες.

🍺Μέσα στην εβδομάδα οι προπονητές της Premier League ενημερώθηκαν πως η σεζόν θα ολοκληρωθεί σε μόλις 6 εβδομάδες από όταν επανεκκινήσει.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα! Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page