top of page

Barman Tales 28/9


Μία ακόμα εβδομάδα όπου ο μπάρμαν μας με ανοιχτές αγκάλες και τηλεοράσεις υποδέχτηκε τους θαμώνες του στην παμπ του. Έτσι και αυτοί με τη σειρά τους αφού ήπιαν τις μπύρες τους για ακόμα μία εβδομάδα, εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού στον μπάρμαν μας, τα οποία και σας μεταφέρει από την σταθερή του στήλη.


🍺Η Arsenal θεωρείται δεδομένο πως θα ενδιαφερθεί για τον Ivan Toney της Brentford τον Γενάρη. Οι μέλισσες κοστολογούν τον 27χρονο επιθετικό στα 60 εκ. λίρες.


🍺Η Chelsea έκλεισε επιτέλους χορηγό για την εμφάνιση της και συγκεκριμένα με την εταιρία Infinite Athlete για μία σεζόν σε ένα deal που θα φέρει στα ταμεία της ομάδας ένα ποσό κοντά στα 40 εκ. λίρες.


🍺Η West Ham σταμάτησε να ενδιαφέρεται για τον Jesse Lingard έπειτα και από την επιλογή του παίχτη να ταξιδέψει στην Σαουδική Αραβία και να προπονηθεί με την Αλ-Ετιφάκ.


🍺Η Aston Villa συζητάει με τον Ollie Watkins για την ανανέωση του συμβολαίου του, υπόθεση που θέλει θέλει να κλείσει πριν τον Γενάρη.


🍺Στα της League One, η Reading έπειτα από την αφαίρεση 4 βαθμών λόγω της μη καταβολής των μισθών των παιχτών της, της επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών μιας και δεν πλήρωσε την εφορία στην ώρα της. Δύσκολες στιγμές για τους φιλάθλους των Royals, και σε περίπτωση που δεν καταθέσει η ομάδα τις πληρωμές των παιχτών της μέχρι την Παρασκευή αναμένεται νέα αφαίρεση βαθμών.


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανεβεί το νέο μας πόντκαστ με θέμα τον έναν, τον μοναδικό, τον άνθρωπο που έχει προκαλέσει μόνο θετικές εντυπώσεις στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, τον δικό μας Άγγελο Ποστέκογλου!


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 16/5

Barman Tales 9/5

Barman Tales 2/5

bottom of page