top of page

Barman Tales 29/10

#barmantales Προ-Παρασκευή σήμερα και όλοι ξέρουμε πως είναι η μέρα του μπάρμαν μας, ο οποίος καλού κακού έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει και πάλι την διαδυκτιακή του pub για παν ενδεχόμενο. Για ακόμα μία φορά αφού μέθυσε τους γνωστούς θαμώνες της pub του, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Ο Thomas Partey δεν ήταν επιλογή του Mikel Arteta αλλά του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Edu. Ο Ισπανος τεχνικός προτιμούσε τον 22χρονο Γάλλο μέσο Houssem Aouar της Λυών και διαφώνησε με τον Edu για αυτή την επιλογή.

🍺Ο Frank Lampard είχε μία ειλικρινή συζήτηση με τον Antonio Rudiger μέσα στην εβδομάδα και αποφάσισε να τον ξαναβάλει στο ρόστερ της ομάδας δίνοντας του ακόμα μία ακόμα ευκαιρία.

🍺Η Manchester United έχει βάλει στο στόχαστρο και παρακολουθεί τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό της Λειψίας Dayot Upamecano. Τα 5 γκολ χθες βέβαια σίγουρα δεν βοήθησαν… Το περσινό πουλέν του φάντασι John Lundstram, θα αποχωρήσει από την Sheffield United στο τέλος της χρονιάς μετά και τις άκαρπες διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Για τον παίχτη ενδιαφέρονται ήδη Burnley και Crystal Palace.

🍺H Arsenal προς το παρόν δεν φαίνεται διατεθειμένη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Shkodran Mustafi του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της χρονιάς. Ο παίχτης ανέφερε πως δεν έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση με την ομάδα.

🍺Την περυσινή σεζόν τρεις παίχτες της Premier League βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ αλλά και οι τρεις γλίτωσαν την τιμωρία μιας και απέδειξαν πως είχαν πάρει κάποιες ουσίες για ιατρικούς σκοπούς.

🍺Τον Alexandre Pato όλοι τον θυμόμαστε σωστά; Είναι μόλις 31 ετών(!) και το όνομα του ακούγεται έντονα για την Birmingham.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page