top of page

Barman Tales 29/12


Τελευταίο barman tales της χρονιάς και με την ευκαιρία ο μπάρμαν μας θέλει να σας ευχαριστήσει για την παρέα που του κρατήσατε για ακόμα μία χρονιά, την 5η για την ακρίβεια και σας υπόσχεται να συνεχίσει το μεγάλο του σερί που κρατάει από το 2018 ώστε να μην υπάρξει Πέμπτη που να μην ανέβει η στήλη του. Πιστός λοιπόν στο ραντεβού του για ακόμα μία εβδομάδα, αφού μέθυσε τους θαμώνες του, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού.


🍺Η Arsenal είδε την πρόταση της ύψους 60 εκ. ευρώ για τον Mykhaylo Mudryk να απορρίπτεται από την Σαχτάρ Ντόνετσκ με τους Ουκρανούς να ζητούν ένα ποσό κοντά στα 100 εκ. Οι κανονιέρηδες αναμένεται να επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση.


🍺Chelsea, Arsenal και Manchester United ενδιαφέρονται για το δανεισμό του Joao Felix από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά όλες τους εμφανίζονται διστακτικές στα 8 εκ. λίρες που ζητάνε οι Ισπανοί για δανεισμό 6 μηνών.


🍺Η Chelsea ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 27χρονου δεξιού μπακ της Celtic, Josip Juranovic, σαν προσωρινή λύση του τραυματία Reece James.


🍺Η Manchester United δεν θα αγοράσει επιθετικο τον Γενάρη, αλλά θα κοιτάξει την αγορά για κάποιον δανεικό. Το έξοδα του καλοκαιριού που ξεπέρασαν τα 200 εκ. λίρες, σε συνδυασμό με το ιδιοκτησιακό της ομάδας δεν επιτρέπουν επιπλέον επενδύσεις τον Γενάρη.


🍺H Leeds βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Αυστριακού αμυντικού και αρχηγού της Salzburg, Maximilian Wober. H Everton θέλει να μπει σφήνα στο deal, αλλά δεν φαίνεται πως θα καταφέρει κάτι.


🍺H Brentford έχει βγει στην αγορά για επιθετικό, μιας και η τιμωρία του Ivan Toney για τις κατηγορίες περί στοιχηματισμού που αντιμετωπίζει φαίνεται πως θα είναι μεγάλη. Οι μέλισσες για αυτό το λόγο ενδιαφέρονται για τον επιθετικό της Coventry, Viktor Gyokeres.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας ποντκαστ με τις 10 καλύτερες ποδοσφαιρικές στιγμές του 2022 για το Αγγλικό ποδόσφαιρο.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη χρόνια με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺


Καλή χρονιά!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

Barman Tales 22/2

bottom of page