top of page

Barman Tales 29/2



Τελευταίο Barman Tales του χειμώνα και με την άνοιξη να χτυπάει την πόρτα μας, οι θαμώνες του μπάρμαν μας ετοιμάζονται για την τελική ευθεία των πρωταθλημάτων στην Αγγλία. Έτσι λοιπόν αφού συζήτησαν για αυτό, ήπιαν τις μπίρες τους στην αγαπημένη τους παμπ και πέρα από τις προβλέψεις τους εκμυστηρεύτηκαν στον μπάρμαν μας τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα. 


🍺H Tottenham θέλει να στηρίξει τον Άγγελο Ποστέκογλου το καλοκαίρι και αναμένεται να είναι αρκετά δραστήρια στο επόμενο μεταγραφικό παράθυρο. Ψηλά στη λίστα της ομάδας για το καλοκαίρι βρίσκονται οι Pedro Neto και Eberechi Eze.


🍺Η διοίκηση της Manchester United το καλοκαίρι θα εστιάσει σε μεταγραφές συγκεκριμένα σε 3 θέσεις. Αυτές του δεξιού μπακ, κεντρικού αμυντικού και σέντερ φορ. 


🍺Η Chelsea αναμένεται να έχει ένα έντονο καλοκαίρι και πάλι στο οποίο φαίνεται πως θα πουλήσει τους Trevoh Chalobah, Armando Broja και Marc Cucurella με σκοπό φέρει έσοδα στα ταμεία της ομάδας και να αποφύγει τυχόν προβλήματα με το Financial Fair Play. 


🍺Παρά το γεγονός πως ο Dele Alli δεν έχει αγωνιστεί φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, η Everton φαίνεται πως είναι ανοιχτή να του προσφέρει νέο συμβόλαιο για να μείνει στην ομάδα. 


🍺Παρά το ότι η Burnley όπως όλα δείχνουν θα αποχαιρετήσει την Πρέμιερ Λιγκ, η θέση του Vincent Kompany παραμένει ασφαλής και η ομάδα θέλει να συνεχίσει μαζί του και την επόμενη χρονιά.


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ όπου θα κάνουμε μία ανάλυση για την Τσέλσι και το αν τελικά η ομάδα είναι τόσο κακή όσο νομίζει ο περισσότερος κόσμος ή αν η πραγματικότητα είναι διαφορετική. 


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page