top of page

Barman Tales 29/4


Μεγαλοβδομάδα αυτή που διανύουμε στην Ελλάδα, κάτι όμως που δεν ισχύει και στο νησί στο οποίο οι θαμώνες στην pub του μπάρμαν μας δεν σταματούν να πίνουν τις μπύρες τους. Αφού λοιπόν τους μέθυσε για ακόμα μία εβδομάδα, αυτοί με τη σειρά τους του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία για ακόμα μία Πέμπτη σας μεταφέρει.


🍺O ιδιοκτήτης της Spotify, Daniel Ek, ετοιμάζει πρόταση για την αγορά της Arsenal, ύψους 1,8 δίς λίρες, η οποία λογικά θα απορριφθεί από τον Stan Kroenke. Αλλά αυτή η πρόταση φαίνεται πως θα είναι η αρχή μιας ιστορίας που θα τραβήξει καιρό, μιας και ο Ek είναι αποφασισμένος να μπει στο διοικητικό συμβούλιο της Arsenal και να δώσει φωνή στον κόσμο της ομάδας.

🍺Η Chelsea είναι ετοιμή να ακούσει προτάσεις για τον Tammy Abraham το καλοκαίρι, τον οποίο αυτή τη στιγμή αξιώνει στα 40 εκ. λίρες.


🍺Ο Brendan Rodgers δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται για τον πάγκο της Tottenham με την ομάδα να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Mourinho. Στις pubs του νησιού πάντως όλο και περισσότερο ακούγεται το όνομα του Nuno Espirito Santo, με τον Erik Ten Hag να είναι πάντα στο προσκήνιο.


🍺H Liverpool έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ibrahima Konate της Λειψίας για 5ετές συμβόλαιο, με τους ‘’Reds’’ να αναμένεται να πληρώσουν τη ρήτρα του παίχτη ύψους 35 εκ. λιρών στη Λειψία.

🍺Ο Joe Willock έχει εντυπωσιάσει με την Newcastle από την στιγμή που πήγε ως δανεικός από την Arsenal. Αν θέλουν πάντως να τον κρατήσουν κάτοικο Newcastle, θα πρέπει να πληρώσουν 20 εκ. λίρες στους κανονιέρηδες για τον παίχτη.


🍺Ενδιαφέρον από πολλά κλαμπ της Premier League φαίνεται πως θα προσελκύσει το καλοκαίρι o δεξιός φουλ μπακ της Norwich, Max Aarons, ο οποίος εντυπωσίασε την φετινή σεζόν στην Championship. Everton, West Ham και Tottenham προς το παρόν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.


🍺Και στα της Championship, ιατρικά περναέι ο Kwando Baah από την Watford. Ο 18χρονος εξτρεμ αγωνιζόταν φέτος για την Rochdale και αν παρακολουθείτε την League One ξέρετε για τι παίχτη μιλάμε. Κρατήστε το όνομα, μιας και στο Pub Tales πιστεύουμε πως θα μας απασχολήσει του χρόνου στην Premier League.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page